VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης


Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, συνεχίζει τον αγώνα με καταλήψεις στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Κοζάνης. Η κυβέρνηση με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά την οριζόντια περικοπή του 25% των αποδοχών σε όλους τους ΔΕ ΙΔΑΧ Διοικητικού-Λογιστικού-Γραμματέων, τιμωρώντας τους «απείθαρχους» Δήμους, προσπαθώντας να διασπάσουν το πρωτόγνωρο κύμα αντίδρασης με μεθόδους τρομοκρατίας.
Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ήδη η κρατική επιχορήγηση προς τους Δήμους έχει μειωθεί κατά 60%, ενώ αντίθετα οι παρεχόμενες Υπηρεσίες έχουν πολλαπλασιαστεί και ήδη από 01.01.2013 θα προστεθούν στους Δήμους 213 νέες αρμοδιότητες.
Το ποσοστό της συμμετοχής των Δήμων στο κρατικό έλλειμμα είναι μόλις 0,9% παρά τις προσπάθειες που γίνονται για την παραπληροφόρηση του κόσμου.
Η απαξίωση των Δήμων έχει ως σκοπό την πλήρη ιδιωτικοποίηση όλων των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών και την αύξηση του κόστους προς τους πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι ήδη έχουν επωμιστεί τα βάρη του παρελθόντος (πρόσφατο παράδειγμα με τα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. με συνεχείς και επαναλαμβανόμενες αυξήσεις – νέα αύξηση 30% από 01.01.2013).
Η μόνη μας δύναμη είναι η ενότητα όλων των πολιτών αυτής της χώρας ενάντια στις πολιτικές εξόντωσης της Ελληνικής κοινωνίας.
Απαιτούμε και διεκδικούμε:
  1. Την κατάργηση του οριζόντιου μέτρου της διαθεσιμότητας.
  2. Την έμπρακτη, ουσιαστική, πολιτική και νομική υποστήριξη των Δημάρχων, της Π.Ε.Δ. και της Κ.Ε.Δ.Ε. Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους που προωθείται με την διάλυση των Κοινωνικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού.
  3. Λέμε ΟΧΙ στις νέες περικοπές μισθών, συντάξεων, την πλήρη ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος.
  4. Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική «επιτροπεία» των Ο.Τ.Α. που θα φέρει αναγκαστικές μετατάξεις, διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών, απολύσεις και νέους φόρους στους πολίτες.
Συνεχίζουμε την κατάληψη και συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα ενάντια στην αδικία και τα βάρβαρα μέτρα εξόντωσης των υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. και κατ’ επέκταση της Ελληνικής κοινωνίας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top