VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το νέο τοπίο στα Πανεπιστήμια της χώρας


Στα άκρα με την Βίκυ Φλέσσα

Το νέο τοπίο στα Πανεπιστήμια της χώρας με την ανάδειξη Συμβουλίων, χάρη στο σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς και ο επανασχεδιασμός της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και το σχέδιο «Αθηνά», πραγματεύεται η εκπομπή «στα άκρα».

Με την Βίκυ Φλέσσα συζητούν: ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού(Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π) Νίκος Σταυρακάκης, ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Θεόδωρος Φορτσάκης, ο καθηγητής της Τεχνολογικής, Οικονομικής και Βιομηχανικής Στρατηγικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Γιάννης Καλογήρου, η αν. καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Λίλιαν Μήτρου και ο αν. καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μάνος Ματσαγγάνης.

Επίσης, παρεμβαίνουν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αλλά και δυο νέοι επιστήμονες, η Δάφνη Αργύρη και ο Κλεάνθης Νόου. Αυτήν την Παρασκευή στις 23:00 στη ΝΕΤ.
*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top