VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Δύσκολη η επαγγελματική συνύπαρξη με τον πρώην σύζυγό μου»



Τα «φέρνει βόλτα» παρόλα αυτά η Νίνα Λοτσάρη

Για τη δυσκολία του να συνυπάρχει επαγγελματικά με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη μετά το χωρισμό τους μίλησε η Νίνα Λοτσάρη τονίζοντας ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν και για τίποτα για τις επιλογές της.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη δεν ήταν όλα εύκολα, ενώ τονίζει πως πρώτο μέλημα είναι τα παιδιά τους.

«Νιώθω πως έχω τόση δύναμη μέσα μου, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα... Τα πάντα τα χειρίζομαι μόνη μου και είμαι περήφανη γι' αυτό», συμπληρώνει.

«Με μεγάλη δυσκολία έχουμε καταφέρει με τον πρώην σύζυγό μου να συνυπάρχουμε επαγγελματικά, από τότε που ήταν όλα καλά στην προσωπική μας ζωή. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε ζήσει δέκα χρόνια μαζί, έχουμε κάνει δύο παιδιά, αν μη τι άλλο πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια. Δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε οικογένεια, ακόμα κι αν κάνουμε και οι δύο μας καινούργιες οικογένειες. Δεν χωρούν εγωισμοί σε αυτά τα θέματα» λέει χαρακτηριστικά η Νίνα για την επαγγελματική συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, παρά τον χωρισμό.

Και συμπληρώνει στο περιοδικό «Εγώ Weekly»: «δεν ήταν όλα εύκολα στην αρχή. Άλλωστε, οι τέλειες σχέσεις δεν έχουν ιστορία».

«Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι η μεγάλη μου κόρη. Είναι ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο μπορεί να κριθώ και να με πειράξει. Θέλω η κόρη μου να είναι πολύ περήφανη για την μαμά της, τις επιλογές της, γι' αυτό φροντίζω να είμαι συνέχεια δίπλα της και να έχω μαζί της αυτή την υπέροχη επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει».*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top