VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη σ' αυτή την προσπάθεια


Μήνυμα του πρωθυπουργού σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη

«Η Ελλάδα δεν είναι μόνη σ' αυτή την προσπάθεια» τονίζει ο πρωθυπουργός, Αντώνηs Σαμαράs, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του στο 14ο Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link, με θέμα "Οικοδομώντας μια νέα Ελλάδα", που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο Ελληνικός λαός έχει υποβληθεί σε «οδυνηρές θυσίες» και αναφέρθηκε στα «σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα», όπως επισήμανε, που προώθησε η κυβέρνηση και ψήφισε η Βουλή.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε την αναγκαιότητα διαμόρφωσης του απαιτούμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για προσέλκυση επενδύσεων και ανάπτυξης. Επίσης, σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη και ότι «μπορούμε να υπολογίζουμε όχι μόνο στους Ευρωπαίους Εταίρους, αλλά σε συμμάχους και φίλους, όπως στην οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα των ΗΠΑ», επισημαίνοντας τον «σημαντικό ρόλο» των Ελληνοαμερικανών.

Για «νέα ευκαιρία» και «νέες προοπτικές» για την Ελλάδα και το λαό της μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χαρζηδάκης.

Στην ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις διαρθρωτικές αλλαγές και στο νομοθετικό πλαίσιο για επενδύσεις, υπογραμμίζοντας τη διαδικασία ταχείας αδειοδότησης.
* newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top