VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Με μεγάλη παρουσία Διπλωματούχων Μηχανικών και με ευχές για συνεργασία και αλληλεγγύη, απέναντι στις δυσκολίες αλλά και στις προκλήσεις του 2014, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας του Τ.Ε.Ε./Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (Δελτίο τύπου)


Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων Διπλωματούχων Μηχανικών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 στο Café Bar «GRAND». Μηχανικοί απ’ όλους τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας,
ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Tμήματος, επιδεικνύοντας διάθεση, τόσο για ανταλλαγή ευχών, όσο και για μια άμεση συζήτηση των προβλημάτων που μαστίζουν τον κλάδο. Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Χρήστος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, εργασία και χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους.
teeΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης κ. Ι. Σόκουτης, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Μαλούτας, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Β. Κωνσταντόπουλος, η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοζάνης και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας κα. Α. Νανοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης κ. Γ. Τοπαλίδης, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κα. Ν. Τομπουλίδου, ενώ από τα Επιμελητήρια, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ.Μ. κ. Εμ. Καρακάσης και από το ΓΕΩΤΕΕ Δ.Μ. ο  Πρόεδρος και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευ. Σημανδράκος. Παραβρέθηκαν επίσης, η Διοικήτρια του Γ. Νοσοκομείου Βέροιας κ. Α. Μπούρτσου,  ο Πολιτευτής κ. Ευ. Κωνσταντινίδης και ο π. Βουλευτής κ. Ι. Βλατής. Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) ο Υφυπουργός Μεταφορών και Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κ. Μ. Παπαδόπουλος.
Από πλευράς των θεσμικών Οργάνων του Τ.Ε.Ε., από τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Δ. Μαυροματίδης, και τα μέλη Δ. Γκάσης και Ν. Συλλίρης. Από την Αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ., ο Πρόεδρος κ. Χ. Καλημέρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Θ. Λιάκος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Δ. Στημονιάρης, τα μέλη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. κ. Ν. Κοϊμτσίδης και Σ. Βόσδου, το μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας κ. Κ. Κοκόλης. Τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δ. Μακεδονίας εκπροσώπησε το μέλος του, κ. Ι. Αποστολίδης. Από τη Ν.Ε. Γρεβενών του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ., παραβρέθηκε ο Πρόεδρός της, κ. Ι. Ντώνας και από το Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας, η Πρόεδρος κα. Ηλ. Παπαδοπούλου. Από τους κλαδικούς Συλλόγους, παρέστησαν οι Πρόεδροι, από την ΕΜΔΥΔΑΣ Δ. Μακεδονίας ο κ. Β. Δισλής και από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΠΣΔΜ-Η) Τμήματος Δ. Μακεδονίας, ο Πρόεδρός του κ. Α. Αφεντουλίδης.
Το Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, εκπροσώπησε ο κ. Ι. Παναγιωτίδης και την αντίστοιχη Τ.Ε. Νο. 15, η Πρόεδρος κα. Ου. Παραστατίδου.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top