VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Όμιλος Rotaract Κοζάνης:Δωρεάν σεμινάρια ηγετικών ικανοτήτων και επιχειρηματικότητας


leadersΔιανύουμε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης που χωρίς αμφιβολία επηρέασε την ψυχολογία και τη διάθεσή όλων μας. Ήρθε όμως η ώρα να σηκώσουμε τα μανίκια, να αναλάβουμε δράση και να διαμορφώσουμε εμείς το μέλλον μας, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται.Ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης, αποτελούμενος από νέους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες της περιοχής μας, υλοποιεί ένα πρωτότυπο project με σκοπό την κατάρτιση των νέων σε θέματα ηγεσίας.
Στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και επαγγελματικής δράσης, ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης διοργανώνει το Leaders’ Coaching” σε συνεργασία με τον έγκριτο Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Life & Business Coach, Δρ. Νέστορα Κολοβό.
Το Leaders’ Coaching είναι ένα πρόγραμμα ηγετικής κατάρτισης  που αποτελείται από πέντε ειδικά θεματικά σεμινάρια. Όλα τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν.

Τρόπος διεξαγωγής
Ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης υιοθέτησε τη μέθοδο στρογγυλής τραπέζης (roundtable) για την διεξαγωγή των σεμιναρίων. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από τους μεγαλύτερους οργανισμούς και ιδρύματα στον κόσμο και έχει αποδειχθεί ότι αποδίδει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες.
Στο τέλος κάθε εισήγησης, που θα διαρκεί περίπου 20 λεπτά, θα υπάρχει η δυνατότητα ανοικτής συζήτησης, διαλόγου και υποβολής ερωτήσεων στον Δρ. Νέστορα Κολοβό.
Τα σεμινάρια του Leaders’ Coaching ξεκινούν την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 με θέμα «Ο ορισμός και το κλειδί της ηγεσίας».
Όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στο Hotel Ermionio (ημιώροφος) στην Πλατεία Νίκης στην Κοζάνη με ώρα έναρξης στις 20:30. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε προγραμματισμένων σεμιναρίων (ημερομηνίες και θεματολογίες).
Τα σεμινάρια θα είναι δωρεάν αλλά λόγω του τρόπου διεξαγωγής ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αρκετά περιορισμένος και συγκεκριμένα στα 15 άτομα. Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια συμπληρώστε άμεσα την Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή αποστείλετε σχετικό e-mail στο rotaractkozani@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑLEADERS’ COACHING
Ημιώροφος Hotel Ermionion, 20:30
Δευτέρα 3/2: «Ο ορισμός και το κλειδί της ηγεσίας»
Δευτέρα 10/3: «Ακεραιότητα και πρόκληση θετικών αλλαγών»
Δευτέρα 7/4: «Η επίλυση προβλημάτων και η στάση της ηγεσίας»
Δευτέρα 5/5: «Οι άνθρωποι και το όραμα»
Δευτέρα 2/6: «Το τίμημα και το πιο σημαντικό μάθημα της ηγεσίας»
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ευάγγελος Χαραλαμπίδης, Πρόεδρος Ομίλου Rotaract Κοζάνης
Τηλ.: 6946 271110
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top