VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Εκλογές θα έχουμε το 2016, τους αρέσει δεν τους αρέσει»


Σαμαράς: Το πρωτογενές πλεόνασμα βγήκε από το αίμα του ελληνικού λαού και σε αυτόν θα επιστρέψει

«Εκλογές θα έχουμε το 2016, τους αρέσει δεν τους αρέσει» Στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο πρωθυπουργός. «Πριν από δεκαεννέα μήνες αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας και λίγοι έδιναν επιτυχία. Πολλοί στοιχημάτιζαν ότι δε θα άντεχε ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα του 2012 αυτή η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες από το εσωτερικό και το εξωτερικό που προεξοφλούσαν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωζώνη.

«Εμείς αποφύγαμε τη χρεοκοπία και αρχίσαμε να σταθεροποιούμε τη χώρα, να αλλάζουμε την εικόνα της στο εξωτερικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας καλούσε να μιμηθούμε το παράδειγμα της Αργεντινής. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για προοπτική εξόδου από το ευρώ. Ούτε αυτό θέλει να το θυμάται τώρα», σημείωσε ο κ. Σαμαράς, εξαπολύοντας επίθεση στην Κουμουνδούρου.
Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η χώρα έχει αρχίσει να βγαίνει από την κρίση. «Σε λίγους μήνες τα περισσότερα που υποσχεθήκαμε, θα είναι πραγματικότητα. Μέσα στα δύο χρόνια και όχι στα τέσσερα, που θα έχουμε πάει πολύ μακρύτερα», συμπλήρωσε.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι έχουμε ένα δισ. ευρώ πρωτογενές πλεόνασμα και «με τη βοήθεια του Θεού και τη στήριξη του ελληνικού λαού θα πάμε καλύτερα».

Και τόνισε: «Τα χρήματα θα δοθούν σε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη. Θα στηριχθούν ένστολοι, συνταξιούχοι». Επέμεινε μάλιστα στο άλλο τεράστιο ζήτημα που λέγεται μείωση των φόρων, «αρκεί να πιάνουμε κάθε χρόνο το πλεόνασμα. Μόνο με σταδιακή αποκλιμάκωση των φόρων, μπορείς να εδραιώσεις τη μακροχρόνια ανάπτυξη».
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα αποδοθούν πίσω στην κοινωνία.

«Δανεικά πια δεν υπάρχουν. Αν δεν είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα, δεν θα είχαμε να δώσουμε», τόνισε προσθέτοντας: «Το πλεόνασμα βγήκε από το αίμα του ελληνικού λαού και σε αυτόν θα επιστρέψει, όπως θα επιστρέψουν και τα κλεμμένα».
Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη των ανέργων μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης.
Και ξεκαθάρισε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εκλογές θα έχουμε το 2016, τους αρέσει δεν τους αρέσει», σημειώνοντας ότι μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αναφέρθηκε ακόμη στη φοροδιαφυγή και τα λεφτά που θα επιστραφούν από τον εντοπισμό των μεγαλοοφειλετών. «Δε θέλω κανένας αθώος να τιμωρηθεί και κανένας ένοχος να μην πληρώσει»

 *newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top