VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στις 597 οι προτάσεις για προγράμματα στη ΝΕΡΙΤ


Σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερη εκδήλωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος

Συνολικά 597 προτάσεις κατατέθηκαν από Έλληνες δημιουργούς στην κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος, που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, για την αξιολόγηση των προτάσεων που κατατέθηκαν. έχουν οριστεί διαδοχικά στάδια αξιολόγησης, με διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα στην επιλογή των προγραμμάτων. Επίσης, έχουν θεσπιστεί συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής, που αφορούν στη συμβατότητα των προτάσεων με τους στόχους και τις αρχές της ΝΕΡΙΤ, στην εγκυρότητα, την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους, καθώς και στα οικονομικά δεδομένα. Οι προτάσεις που δεν θα επιλεγούν στην παρούσα φάση, μπορούν να κατατεθούν από τους παραγωγούς και στην επόμενη πρόσκληση.

Ο νέος φορέας αποφάσισε να ακολουθήσει ανοικτή διαδικασία - για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεοπτική αγορά διεξήχθη ηλεκτρονικά ανοικτός διαγωνισμός με απόλυτη διαφάνεια - και να μην ασκήσει το εκ του νόμου παρεχόμενο δικαίωμά της για απευθείας ανάθεση, παρά την επείγουσα ανάγκη για προμήθεια προγράμματος. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ενέργεια αυτή στοχεύει παράλληλα στην τόνωση της εγχώριας παραγωγής, κάτι που αποτελεί και θεσμική υποχρέωση της ΝΕΡΙΤ.

Σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με επαρκές χρονικό περιθώριο αιτήσεων, για εκπομπές και προγράμματα, που θα ολοκληρωθούν και θα προβληθούν την περίοδο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2014.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top