VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το ξύδι και οι πολλαπλές χρήσεις του


Διαβάστε πού αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τη μαγειρική

Το ξύδι και οι πολλαπλές χρήσεις του Το οξικό οξύ που περιέχει το ξύδι, σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν την αλλοίωση των τροφίμων. Είναι επίσης ένα καλό αποσμητικό γιατί το οξύ εξουδετερώνει βασικές ενώσεις, όπως εκείνες που βρίσκουμε στο χαλασμένο κρέας.

Χρησιμοποιήστε το λευκό ξύδι για:

-Αντί για λεμόνι χρησιμοποιήστε λευκό ξίδι σε μια γευστική συνταγή. Χρησιμοποιήστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύδι αντί για 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού.

-Αφαιρέστε τους λεκέδες από καφέ ή τσάι από το κάτω μέρος του φλιτζανιού.
Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι γύρω από το κύπελλο και μετά πλύνετε ως συνήθως.

-Αντιμετωπίστε τα λιπαρά μαλλιά.
Το ξίδι είναι ένα καλό αντίδοτο για τα λιπαρά μαλλιά, επειδή βοηθά στην προσαρμογή των επιπέδων του pH. Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν σας ως συνήθως, ξεπλύνετε, τότε ρίξτε 1/4 του φλιτζανιού λευκό ξίδι.

-Κάντε τα μάλλινα πουλόβερ αφράτα.
Ρίξτε ένα-δυο καπάκια ξυδιού κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύση;ς του πλυντηρίου για επιπλαίον απαλότητα.

-Καθαρίστε ένα τσαγιέρο ή μια καφετιέρα.
Βράστε ένα μείγμα από νερό και ξύδι σε ένα τσαγιέρο, στη συνέχεια, σκουπίστε την βρωμιά. Γεμίστε το ρεζερβουάρ μιας καφετιέρας με ένα μείγμα από νερό και ξύδι και βάλτε την καφετιέρα σε λειτουργία. Ακολουθήστε με αρκετούς κύκλους του νερού για να ξεπλύνετε.

-Καθαρίστε ένα πλυντήριο πιάτων.
Μία φορά το μήνα, με το πλυντήριο άδειο, εφαρμόστε ένα φλιτζάνι ξίδι για να μειωθεί η συσσώρευση σαπουνιού στους εσωτερικούς μηχανισμούς και τα ποτήρια.

Πηγή: neadiatrofis.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top