VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τι ¨έφταιξε¨ που χάσαμε τον δήμο – Τι ¨πέτυχε¨ και κερδίσαμε τον δήμο - του Βαγγέλη Παπαδόπουλου

Συζητήσεις γίνονται συνεχώς όσο αφορά τι βοήθησε τον Κοσματόπουλο να κερδίσεις τις εκλογές ή αν το πάρουμε αλλιώς τι έκανε τον νυν δήμαρχο να τις χάσει.
Διαβάσαμε αλλά και ακούσαμε πως το Βελβεντό έδωσε την τελική νίκη στον συνδυασμό του γιατρού. Ας είμαστε λοιπόν αντικειμενικοί. Οι δημότες του Βελβεντού που ψήφισαν έδωσαν την διαφορά στα ποσοστά. Αν καθήσουμε και αθροίσουμε τις ψήφους των εκλογικών διαμερισμάτων του δήμου Σερβίων-Βελβεντού αφαιρώντας όλα τα ψηφοδέλτια του Βελβεντού θα δούμε πως ο νικητής υπερτερεί κατά 126 ψηφοδέλτια του ηττημένου.

Μία δεύτερη συζήτηση είναι για το πώς κινήθηκαν οι ψηφοφόροι του συνδυασμού με επικεφαλής τον Πολυδεύκη Λιάκο. Για να απαντήσει κανείς στο συγκεκριμένο ερώτημα θα πρέπει να απαντήσει πρώτα στο εξής: Ποιοι ήταν οι ψηφοφόροι αυτού του συνδυασμού. Ήταν κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν προσωπικοί του κ Λιάκου; Ήταν οικογενειακοί και φιλικοί των υποψηφίων; Σε όποια ερώτηση απαντήσουμε θετικά, θα βγάλουμε και διαφορετικά συμπεράσματα.

Τρίτη διαπίστωση: Καταλάβαμε για ακόμη μία φορά πως οι πολίτες απαγκιστρώνονται από τις προσωπικές υποχρεώσεις της πρώτης Κυριακής. Αυτό φάνηκε σε όλους τους δήμους του Νομού μας. Άρα κανένας δεν ανήκει σε κανέναν και ή εποχή του «αυτός είναι δικός μου» έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Και τέλος μία προσωπική διαπίστωση. Παρακολούθησα τις κεντρικές ομιλίες και των δύο επικρατέστερων υποψηφίων δημάρχων. Άκουσα με ενδιαφέρον τον νυν δήμαρχο να λέει τι παρέλαβε και τι παρέδωσε χωρίς να ακούσω τι θα κάνει την επόμενη πενταετία. Αντιεπικοινωνιακό κατά τη ταπεινή μου γνώμη αν και είχε περισσότερα πλεονεκτήματα στον λόγο.

Άκουσα και τον τελικό νικητή μόνο να υπόσχεται –άλλωστε αυτό μπορούσε να κάνει- και στα περισσότερα αν όχι σε όλα διαφωνώ με τον τρόπο προσέγγισης αυτών. Δεν παύει όμως η τακτική αυτή να δημιουργεί ελπίδα τους πολίτες. Και ή ελπίδα είναι κάτι που τη χρειάζεται ο κόσμος την συγκεκριμένη περίοδο.


Τα τελικά συμπεράσματα δικά σας!
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top