VIDEO:LIVE-AVLES.TV

“ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΙΤΑ”- Η νέα θεατρική παράσταση των «ΟΧΛΗΡΩΝ»


“ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΙΤΑ” το βραβευμένο θεατρικό έργο του Βρετανού συγγραφέα Γουίλι Ράσελ, ανεβάζουν οι “ΟΧΛΗΡΟΙ” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καραχισαρίδη, σύντομα στο θεατράκι των Οχληρών.
Ένα έργο με πολύ χιούμορ, που μέσα από την σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας με μεγάλες διαφορές, ηλικίας, μόρφωσης και κοινωνικής τάξης, του καθηγητή Φρανκ (Γιώργος Κοντορίκος) και της μαθήτριάς του Ρίτας (Κωνσταντίνα Τεντόγλου), χλευάζει πρόσωπα, μεθόδους και καταστάσεις, ενώ παράλληλα διερευνά αξίες και αρχές ανθρώπων, διαφορετικών κοινωνικών τάξεων και μορφωτικού επιπέδου.
rita1Η μόρφωση μπορεί να αλλάξει τον άνθρωπο; Μήπως όμως η μόρφωση τού στερεί την αυθεντικότητα; Η Ρίτα, μια κομμώτρια που με το ζόρι έβγαλε το σχολείο, αποφασίζει να μορφωθεί στο ανοιχτό πανεπιστήμιο. Επιλέγει λογοτεχνία. Κάτι που με κανένα τρόπο δε θα της προσφέρει μια καλύτερη δουλειά. Δεν είναι αυτός ο σκοπός της. Θέλει απλά να βελτιώσει τον εαυτό της. Να καταλάβει βαθύτερα το πώς σκέφτεται ο άνθρωπος και ποια είναι τα ζητούμενα της ζωής. Ο Φρανκ ο καθηγητής της αιφνιδιάζεται. Μέσα στα βιβλία και τις αίθουσες διδασκαλίας είχε ξεχάσει τι σημαίνει ανθρώπινη γνησιότητα. Μια παράξενη σχέση γεννιέται. Ένα παράδοξο ενδιαφέρον που δεν μοιάζει ούτε με έρωτα, ούτε με φιλία. Ο Φρανκ εκπαιδεύοντας τη Ρίτα, ανοίγει στη ζωή του ένα καινούριο παράθυρο….
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top