VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η μακάβρια νέα υπηρεσία του Facebook


Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τι θα γίνει με το προφίλ τους όταν αποδημήσουν

Η μακάβρια νέα υπηρεσία του Facebook Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει δεν είναι μόνο τα περιουσιακά του στοιχεία που θα πρέπει να διευθετήσει, αλλά πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να διαθέτει και λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι θα παραμείνουν ενεργοί.

Το Facebook ετοιμάζει μια αλλαγή για τη διευθέτηση του θέματος, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να καθορίσει την ψηφιακή «κληρονομιά» του.

Οι επιλογές που θα έχει ο κάθε χρήστης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Slate, θα είναι είτε να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του όταν συμβεί το μοιραίο, είτε να αναλάβει τον έλεγχο του λογαριασμού κάποιος φίλος ή συγγενικό πρόσωπο.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο φίλος ή ο συγγενής του τεθνεώτος θα μπορεί να αλλάξει την εικόνα προφίλ και την εικόνα εξωφύλλου, να γράψει μία ειδική ανάρτηση που θα παραμένει στο πάνω μέρος (π.χ. Την ανακοίνωση για το πού θα γίνει η κηδεία), καθώς και να αποδέχεται αιτήματα φιλίας από φίλους και συγγενείς που δεν ήταν «φίλοι» του στο Facebook.

Θα μπορεί ακόμα να «κατεβάζει» σε ένα αρχείο τις φωτογραφίες, τις αναρτήσεις και τις πληροφορίες του προφίλ, αλλά όχι και τα προσωπικά μηνύματα, που θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, ακόμα και μετά το θάνατο του χρήστη.

Παράλληλα, για να ξεχωρίζουν οι σελίδες που αναφέρονται σε ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή, θα υπάρχει η ένδειξη «εις ανάμνηση» (remembering) πάνω από το όνομα του χρήστη.

Αν και η δυνατότητα αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, δείτε παρακάτω πώς θα μπορέσετε, όταν υλοποιηθούν οι αλλαγές στο Facebook, να καθορίζετε την τύχη του λογαριασμού σας μετά θάνατον:

1. Από τις Ρυθμίσεις και το μενού Ασφάλεια, επιλέγετε το Legacy Content, στο κάτω μέρος της σελίδας.

2. Αφού επιλέξετε το πρόσωπο που θα θέλατε να αναλάβει τη διαχείριση του λογαριασμού σας, έχετε τη δυνατότητα να του στείλετε ένα σχετικό μήνυμα.

3. Μπορείτε να επιλέξετε αν το πρόσωπο αυτό θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει το αρχείο των αναρτήσεων, των εικόνων και των στοιχείων σας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top