VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βιβλιοπαρουσίαση: «Μελέκ….Θρησκεία μου είναι…. η Αγάπη» του Αλέκου Σπανίδη


melek1 Το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Α-μπε-μπα-μπλομ σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου με την ακόλουθη επίσημη πρόσκληση:
«Κάποτε ήταν ένα κοριτσάκι που περπατούσε με γυμνά ποδαράκια κατά μήκος μιας απέραντης έρημης και αμμουδερής παραλίας. Ο ήλιος κόντευε να δύσει και η παλίρροια άφηνε εκτεθειμένα πάνω στην άμμο όμορφα στολίδια της θάλασσας. Κοχύλια, αστερίες, καβουράκια. Το κοριτσάκι με μανία προσπαθούσε να σώσει όσα περισσότερα από αυτά μπορούσε πριν νυχτώσει και πέσει το σκοτάδι της νύχτας. ένα αγόρι παρακολουθούσε τις κινήσεις του μικρού κοριτσιού αλλά δε μπορούσε να τις ερμηνεύσει. Αποφασίζει να πλησιάσει και το ρωτάει: » Την προσπάθεια να κάνεις πετώντας τα πίσω στη θάλασσα…;» Η μικρή χωρίς δεύτερη σκέψη…»Σώζω όσο μπορώ περισσότερες ζωές!»
Το αγόρι κατάπληκτο της λέει: «Μα η παραλία είναι απέραντη. δε θα μπορέσεις να τις σώσεις όλες!» Και η απάντηση: » Δε νομίζεις, πως αξίζει τον κόπο να σώσω μερικές δεκάδες;»
Το κοριτσάκι αυτό είναι η Μελέκ και η θάλασσα η Αφρική της!! Απόσπασμα από το βιβλίο του Αλέκου Σπανίδη «Μελέκ….Θρησκεία μου είναι…. η Αγάπη»
Η Μελέκ είναι η Μέρω Κεσσεσίογλου, πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και υπεύθυνη από τον ΟΗΕ για το AIDS και την πείνα στην Αφρική, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο πιο ευαίσθητο και πονεμένο σημείο του πλανήτη, την Αφρική. Μέσα από την Ελληνική δράση Αφρικής, την οργάνωση που έχει δημιουργήσει, ίδρυσε νοσοκομεία, σχολεία, λεπροκομεία, συνεταιρισμούς κ.α στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Φίλιππος στη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:30 μ.μ .
Την εκδήλωση διοργανώνει το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο
Α-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ με την ενεργή συμμετοχή του τμήματος των νηπίων.Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται ο συντοπίτης καθηγητής- συγγραφέας Αλέξανδρος Σπανίδης και η Μέρω Κεσεσίογλου πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού……….
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top