VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Προκήρυξη Λογοτεχνικού Διαγωνισμού με θέμα: «Πόλεμος και Ειρήνη»


 Η ΚΔΒΚ στην προσπάθειά της να προσφέρει στη βιβλιοφιλία και στους ανθρώπους, που αγαπούν το βιβλίο και τη λογοτεχνία, προσκαλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και να συγγράψουν ένα διήγημα ή ένα ποίημα.
Η πρόσκληση για τον Διαγωνισμό απευθύνεται σε ενήλικες.
Διάρκεια Διαγωνισμού
Ως ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 16η Φεβρουαρίου 2015 και ως ημερομηνία λήξης η 30 Μαΐου 2015 ( λαμβάνεται ως αποδεικτικό στοιχείο η σφραγίδα του Ταχυδρομείου).
bibliothikiΤο έργο δεν πρέπει να ξεπερνά τις 7 σελίδες ή τις 3500 λέξεις, θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και αδημοσίευτο. Κάθε συμμετοχή που θα σταλεί εκτός των συγκεκριμένων χρονικών πλαισίων θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Το θέμα του Διαγωνισμού
Το θέμα του διαγωνισμού αφορά στον Πόλεμο και την Ειρήνη.
Η υποβολή των κειμένων
Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν με ένα μόνο ποίημα ή ένα μόνο διήγημα που να μην έχει δημοσιευθεί σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.
Το διήγημα ή το ποίημα θα πρέπει να είναι ορθογραφημένο, επιμελημένο και να κατατεθεί σε τρία αντίτυπα με ψευδώνυμο.
Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται μέσω ταχυδρομείου και θα συνυποβάλλεται ξεχωριστό έγγραφο, το οποίο θα αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας: όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση του υποψηφίου.
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Μαργαρίτη
Τηλέφωνο: 2461350435
e-mail: service@ kozlib.gr & emargariti@kozlib.gr
Βραβεία Διαγωνισμού
Από τα έργα που θα επιλεγούν, το πρώτο θα εκδοθεί αυτοτελώς και τα υπόλοιπα (από το 2ο- 6ο ) θα εκδοθούν σε συγκεντρωτικό τόμο ενώ θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης.
H τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση το Σεπτέμβριο (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί).
Όροι του Διαγωνισμού
Η ΚΔΒΚ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις ημερομηνίες του Διαγωνισμού. Τα έργα δεν επιστρέφονται και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού είναι αμετάκλητα. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.
Η Κριτική Επιτροπή
Αποτελείται από τους:
Γεώργιο Δελιόπουλο, λογοτέχνη, μέλος επιτροπής εκδόσεων ΚΔΒΚ.
Βασίλη Καλογήρου, λογοτέχνη, μέλος επιτροπής δράσεων ΚΔΒΚ.
Γρηγόρη Κοντό, φιλόλογο, μέλος Δ.Σ ΚΔΒΚ.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top