VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την εργατική πρωτομαγιά

Εργατική Πρωτομαγιά, ημέρα μνήμης και τιμής.

Εργατική Πρωτομαγιά 2011. Ημέρα που επιβάλλει μαζική συμμετοχή στην απεργία, μαζική αντίδραση στις μεθοδεύσεις των κυβερνόντων, μαζική αντίσταση στις επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει στους εργαζόμενους.

Φέτος, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χρονιά, η ανάγκη για ενότητα και ενιαίο αγώνα από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους προβάλλει επιτακτική, καθώς τα όσα βιώνουμε και τα όσα προμηνύονται δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Ήδη βρισκόμαστε στη δίνη μίας δοκιμασίας, η οποία έχει κάνει εμφανή το αρνητικό της αντίκτυπο σε πολλά μέτωπα. Τα οικονομικά προβλήματα πλείστα και οι δυστοκίες που δημιουργούνται ακόμα περισσότερες.

Περικοπές παντού: στους μισθούς, στην υγεία, στην πρόνοια, στον πολιτισμό, στην αξιοπρέπειά μας. Δυστυχώς τα προβλήματα για τα οποία το συνδικαλιστικό κίνημα χρόνια τώρα μάχεται να διορθώσει, επιδεινώνονται ελέω μνημονίου και στοχεύουν να μας παρασύρουν στον πάτο.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, γιατί σαν να μην έφθαναν όλα τα υπόλοιπα, σήμερα καλούμαστε να δώσουμε και μια ακόμα μάχη. Μάχη για τη διατήρηση της ΔΕΗ στο δημόσιο. Μάχη για να αποτρέψουμε τους ιδιώτες να ξεκοκαλίσουν την μεγαλύτερη και υγιέστερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top