VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ενημέρωση από την Δ.Ε.ΤΗ.Π. σχετικά με τις νέες συνδέσεις

Με την υπ’αριθμ. 51/2011 Απόφαση Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π., η οποία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, εγκρίθηκαν οι όροι και τα τέλη σύνδεσης που θα ισχύσουν από 1ης Μαΐου 2011 για κάθε νέα σύνδεση με την Τηλεθέρμανση.

Το τέλος σύνδεσης υπολογίστηκε :

  1. με σαφή κοστολογικά κριτήρια, όπως προβλέπεται στη σχετική Νομοθεσία,
  2. με χρέωση ΜΟΝΟΝ της ιδίας συμμετοχής της Δ.Ε.ΤΗ.Π., δηλαδή οι συνδεόμενοι επιβαρύνονται με το 37,38 % της δαπάνης και ΟΧΙ με το συνολικό κόστος σύνδεσης.

Στο Τέλος Σύνδεσης των οικοδομών περιλαμβάνεται η πλήρης σύνδεση των οικοδομών για τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, δηλαδή όλα τα απαιτούμενα υλικά, ο εξοπλισμός, οι εργασίες και αποκαταστάσεις, από το κεντρικό δίκτυο μέχρι ΚΑΙ το λεβητοστάσιο, καθώς και οι τροποποιήσεις στα λεβητοστάσια των κτηρίων. Οι συνδεόμενοι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Ειδικότερα στις νέες συνδέσεις περιλαμβάνονται:

- Η Παροχή από τους Κεντρικούς αγωγούς ως το πεζοδρόμιο,

- Οι Αγωγοί Διασύνδεσης από το πεζοδρόμιο ως το λεβητοστάσιο της οικοδομής με προμονωμένους αγωγούς,

- Οι Μετασκευές Λεβητοστασίων,

- Η πλήρης εγκατάσταση του Θερμικού Υποσταθμού,

- Όλες οι οικοδομικές εργασίες, δηλαδή εκσκαφές, αποκαταστάσεις, πλακοστρώσεις, σκυροδετήσεις κλπ. στις περιοχές που εκτελούνται τα έργα επέκτασης της τηλεθέρμανσης.

Υπενθυμίζουμε ότι :

  1. για τις συνδέσεις στην Α’ Ζώνη οι καταναλωτές εκτός από τα τέλη σύνδεσης επιβαρύνονταν ΚΑΙ με το κόστος υλικών και εργασιών από την παροχή ως το Λεβητοστάσιο, διότι οι συνδετήριοι αγωγοί δεν συμπεριλαμβάνονταν στο εκτελούμενο έργο,
  2. για τις συνδέσεις στην Β’ Ζώνη συμπεριλήφθηκαν οι συνδετήριοι αγωγοί στο τέλος σύνδεσης, που είχε μικρή αναπροσαρμογή, διότι τα έργα Β’ Φάσης συγχρηματοδοτήθηκαν με υψηλά ποσοστά, μεταξύ άλλων και από πιστώσεις του Προγράμματος λόγω σεισμού (ΟΠΑΓΚ).

Επίσης διευκρινίζουμε ότι ο καταμερισμός του κόστους σύνδεσης ανά μονάδα επιφανείας (μικτό τετραγωνικό μέτρο) και όχι ανά κτήριο αποτελεί επιλογή της Δ.Ε.ΤΗ.Π., διότι θεωρείται δικαιότερη και διευκολύνει την σύνδεση των πολυάριθμων μικρών κατοικιών της πόλης μας, που διαφορετικά θα ήταν ανέφικτη, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τέλος επισημαίνουμε ότι η ΔΕΤΗΠ, στα 18 χρόνια λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης στην πόλη μας , επιτυγχάνει να διατηρεί τα κόστη σύνδεσης και την τιμή της θερμότητας που βαρύνουν τους πολίτες στα χαμηλότερα επίπεδα στη χώρα μας και των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν τις νέες συνδέσεις περιλαμβάνονται στο ειδικό Φυλλάδιο Οδηγιών Σύνδεσης της ΔΕΤΗΠ, το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερομένους να ενημερώνονται από το υπεύθυνο προσωπικό των Υπηρεσιών της ΔΕΤΗΠ στο:

Τμήμα Συμβολαίων της Δ.Ε.ΤΗ.Π. [αρμόδιοι κ. Ανδρεάδης Δ., κα. Λαζαρίδου Ε., κ. Κυδώνας Γ., τηλ. 54420-54421-54422 εσ.23]

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top