VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αδιαπραγμάτευτη η λειτουργία του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Συνάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου

Συνάντηση με τη διοικήτρια του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κα. Τάσα Μπούρτσου είχε την 26 Απριλίου ο Βουλευτής Νομού Κοζάνης και Τομεάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε από την κα. Μπούρτσου για τα τελευταία δεδομένα που φέρουν την κυβέρνηση να προωθεί «κλείσιμο» του Νοσοκομείου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με:

- Την διευθύντρια κα. Ζαφειρίου – Πειτσίνη Ουρανία

- Τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Παπαδόπουλου Γιάννη

- Τον διευθυντή της Μονάδας Τεχνητών νεφρών κ. Κατσίνα Χρήστο

ενώ επισκέφτηκε όλες τις κλινικές, έχοντας έτσι την ευκαιρία, να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και νοσηλευόμενους πολίτες.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τις συναντήσεις ο Μιχάλης Παπαδόπουλος τόνισε:

«Κάποιοι προσπαθούν αναίτια και χωρίς επιχειρήματα να θέσουν θέμα αναστολής της λειτουργίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Θέλω να δηλώσω ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και αιτία πολέμου.

Δεν μπορεί να παροπλιστεί. Αντίθετα, χρειάζεται ενδυνάμωση του σε ιατρικό προσωπικό καθώς και ενίσχυση σε υλικά και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για να προσφέρει ακόμη καλύτερες κι ουσιαστικότερες υπηρεσίες.

Από την άλλη, είναι ακατανόητη η προσπάθεια να συνδυαστεί η λειτουργία του με την κατασκευή νέου Νοσοκομείου στην πόλη της Κοζάνης.

Όσο αναγκαία είναι η λειτουργία του Μποδοσάκειου, τόσο αναγκαίο είναι και το νέο Νοσοκομείο. Είναι ύποπτη η προσπάθεια να χωριστεί η τοπική κοινωνία στα δύο.

Κάποιοι προσπαθούν να εμφανιστούν οι σωτήρες της περιοχής και ισχυρίζονται ότι με τις δικές τους παρεμβάσεις θα λυθεί το πρόβλημα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Καλώ την τοπική κοινωνία να τους απομονώσει και να τους αποδώσει στην κρίση των πολιτών. Δημιουργούν ένα πρόβλημα μόνο και μόνο για να φανεί ότι το λύνουν.

Οι θέσεις του Δήμου Εορδαίας και των φορέων της περιοχής είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου σε συνάρτηση με έναν ρεαλιστικό υγειονομικό χάρτη που αφορά όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Έτσι θα αυξήσουμε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, χωρίς να τους αναγκάζουμε να «τρέχουν» στη Θεσσαλονίκη ή τα Ιωάννινα για να έχουν την περίθαλψη που τους αξίζει.

Θέλω να συγχαρώ το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου για τη συνεχή προσφορά και προσπάθεια τους και να δώσω συγχαρητήρια στην διοικήτρια Τάσα Μπούρτσου για τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα που δείχνει στο έργο και τα καθήκοντα της.

Πιστεύω ότι ακόμη και στη συνένωση των διοικήσεων η κ. Μπούρτσου θα ήταν μια άριστη επιλογή για τη θέση της νέας διοικήτριας.”

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top