VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αποφασίζει η Βουλή...

Για την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής όσον αφορά στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, ύστερα από πρόταση που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αποφασίζει σήμερα η Βουλή. Παρών στην ειδικά προγραμματισμένη συνεδρίαση θα είναι και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αναμένεται και να μιλήσει ενώπιον του Κοινοβουλίου.

Οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης ζητούν στην πρότασή τους να διερευνηθεί για τον Άκη Τσοχατζόπουλο το ενδεχόμενο παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες με τη μορφή της απόκτησης και κατοχής περιουσίας.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων των κομμάτων αναμένεται να μιλήσει από το βήμα της Βουλής ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώ η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με μυστική ψηφοφορία το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι για τη σύσταση Προκαταρκτικής χρειάζονται τουλάχιστον 151 ψήφοι.

Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης χαρακτήρισε επιτακτικό το αίτημα για απονομή δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι οι Έλληνες το βάζουν πρώτο στην ιεράρχηση των αιτημάτων τους. Κατηγόρησε τη Ν.Δ. για καταστρατήγηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, με το πρόωρο κλείσμο της Βουλής από την κυβέρνηση Καραμανλή, που σήμανε την παραγραφή αδικημάτων που φέρεται να είχαν διαπράξε πρώην υπουργοί. Τόνισε δε ότι η σύσταση θα προκαταρκτικής θα δώσει τη δυνατότητα ενδελεχούς ελέγχου της δικογραφίας και εμβάθυνσης στην υπόθεση.

Τους τόνους ανέβασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος, που τόνισε ότι με την εισήγησή του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ θυμίζει συνήγορο υπεράσπισης του πολιτικού που παραπέμπεται, του Άκη Τσοχατζόπουλου. Σημείωσε δε ότι αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και να γίνει ειδικό δικαστήριο, ενώ τόνισε ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει και ποινική και πολιτική ευθύνη. Επανέλαβε δε το αίτημα της Ν.Δ. για σύσταση εξεταστικής επιτροπής και στοχοποίησε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτης, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε για τις μίζες, καθώς και τον πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top