VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Σέρβια εν Δράσει: Καθαρίζουμε τη Γέφυρα σε μία μέρα!

Σήμερα, μετά το κάλεσμα του συλλόγου μας, μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εθελοντών για τον καθαρισμό της γέφυρας Σερβίων, γεγονός που μας εμψυχώνει και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε με νέες δράσεις.
Η ομάδα περισυνέλεξε τα σκουπίδια στην περιοχή της λίμνης, κάτω από την Αγία Βαρβάρα, και στη συνέχεια στους δύο περιπατητικούς διαδρόμους επάνω στη γέφυρα. Εντυπωσιακός ήταν ο όγκος των σκουπιδιών που συλλέχθηκαν!
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τα παιδιά. Άλλωστε ένας από τους βασικούς στόχους της ενέργειας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Στογιάννη Κων/νο, που παραχώρησε το λεωφορείο του δωρεάν, καθώς και τον οδηγό του κ. Βασίλη Μπελαή για την εθελοντική συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Σερβίων - Βελβεντού για την παραχώρηση αγροτικού οχήματος καθώς και του υπαλλήλου του δήμου κ. Θόδωρου Καραγιάννη για την μεταφορά των συλλεγέντων σκουπιδιών
Μετά το πέρας της προσπάθειας αυτής, τα μέλη μετέβησαν στην περιοχή της Αγίας Άννας για δεντροφύτευση, αίτημα που είχε θέσει στο σύλλογο ο κ. Κυριάκος Μαστορόπουλος.
Πριν την έναρξη της δράσης στον αύλιο χώρο της Αγίας Βαρβάρας
Συλλογή απορριμμάτων κάτω από την Αγία Βαρβάρα.
Καθαρισμός των περιπατητικών διαδρόμων της γέφυρας
Στο τέλος της δράσης, αναμνηστική φωτογραφία.
Στο τέλος της δράσης, αναμνηστική φωτογραφία.
Δενδροφύτευση στην περιοχή της Αγίας Άννα
Δενδροφύτευση στην περιοχή της Αγίας Άννα
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top