VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Σαμαράς: «Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους»

Πρέπει να ανατραπεί η κατήφεια που έχει χτυπήσει την Ελλάδα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, εμμένοντας στην ανάγκη εφαρμογής μίας διαφορετικής πολιτικής και παρά τις πιέσεις που δέχθηκε και από τους "ομόσταυλούς" του στο ΕΛΚ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και στις εκδηλώσεις για το 31ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και στις εκδηλώσεις για το 31ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε την Κυριακή στο 31ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων και αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα μετέφερε στους ευρωπαίους συναδέλφους του, αλλά και στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η αξιωματική αντιπολίτευση.

"Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετωπίζω σε όλη την Ελλάδα είναι η κατήφεια, αυτή η αίσθηση της κατάθλιψης. Είναι αυτό που δεν συνάδει, δεν πάει, δεν κολλάει με τον Έλληνα. Αυτό πρέπει να ανατρέψουμε ... αυτή την ελπίδα τη δίνεις μόνο όταν έχεις συγκεκριμένα, χαραγμένα με σοβαρότητα, στοιχεία μιας πολιτικής διαφορετικής η οποία ταυτόχρονα αναγνωρίζει το μεγάλο το πρόβλημα", υπογράμμισε μιλώντας το πρωί στο δημαρχείο Πύλης.

Εμμένει στο Ζάππειο 2 " Στην Ευρώπη αυτό ακριβώς προσπάθησα και έκανα. Να τους περιγράψω μια πραγματικότητα, η οποία για παράδειγμα δεν αντέχει ως οικονομία πάνω σε μια υπερφορολογημένη χώρα, σε μια αγορά στεγνή, σε μια περίοδο που η οικονομική δραστηριότητα έχει φτάσει στο μηδέν, ότι δεν σηκώνει σε αυτή την ύφεση την τεράστια να ζητάς να πάρεις και άλλους φόρους. Γιατί και αν τους ζητήσεις δεν θα τους βρεις. Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους. Και για αυτό το λόγο χρειάζεται να υπάρχει στον απλό τον Έλληνα η συνειδητοποίηση ότι κάνουμε το καθήκον μας αλλά και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Και ότι ως εκ τούτου, θα πρέπει να παραμένουμε σταθεροί στη λύση που ο καθένας προτείνει".

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι αυτή τη λύση η αξιωματική αντιπολίτευση την έχει "με το Ζάππειο 2 και με μία τοποθέτηση πλήρη και κοστολογημένη, για την έξοδο από την κρίση και μένουμε σε αυτή τη θέση γιατί γνωρίζουμε ότι είναι η μόνη εναλλακτική οδός, για να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από το μνημόνιο. Αυτή τη μάχη δίνουμε αλλά σε αυτή δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι μας. Σας θέλουμε μαζί για αυτό το λόγο ζητάμε εθνική ενότητα, ομοψυχία σοβαρότητα ώστε να έχουμε και αξιοπρέπεια ως λαός αλλά και ελπίδα να δώσουμε στα νέα τα παιδιά". Σοβαροί, με αγάπη στην πατρίδα και με ρεαλιστικές προτάσεις "Σε αυτές τις δύσκολες ώρες τις σκληρές ώρες που περνάμε, υπάρχει η δική μας συνεχής μέριμνα και πρόνοια σε ότι μπορούμε να κάνουμε, να είμαστε πρώτον σοβαροί, δεύτερον να είμαστε μέσα από την αγάπη για την πατρίδα κοντά στον απλό τον κόσμο, και να είμαστε ταυτόχρονα με προτάσεις, οι οποίες να μην είναι απλώς προτάσεις πολιτικάντικες, δημαγωγικές αλλά να είναι προτάσεις πάντα που να ακουμπούν στον ρεαλισμό, προτάσεις κοστολογημένες που να λύνουν ταυτόχρονα μακριά από γραφειοκρατίες, όσο γίνεται πιο γρήγορα τα προβλήματα του κόσμου".

"Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε και επομένως αυτή την ελπίδα θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, θα περάσουμε κι άλλες. Αλλά το θέμα είναι ότι μπροστά σου σε αυτό το τούνελ που λένε υπάρχει κάποιο φως, κάποια δυνατότητα να βγούμε σε μια δεδομένη στιγμή από αυτή την Ελλάδα που δεν αρέσει σε κανέναν", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ειδική αναφορά στη Δυτική Θεσσαλία Ως "κατεξοχήν παραμελημένη περιοχή" περιέγραψε τη Δυτική Θεσσαλία ο κ.Σαμαράς, σημειώνοντας ότι "θα πρέπει να εκφράσουμε το δικό μας πόνο και τη δική μας αγωνία για τα δικά της προβλήματα τα οποία και γνωρίζουμε".

"Παρακολουθούμε τα προβλήματα, παρακολουθούμε το θέμα το αγροτικό, τις μειωμένες και καθυστερημένες αποζημιώσεις, παρακολουθούμε το πρόβλημα της μεταφοράς νερού με τον Αχελώο, τα ζητήματα που ακουμπούν το κάθε σπίτι, έχουμε ανθρώπους που αποτυπώνουν ακριβώς το πρόβλημα της κάθε περιοχής, αλλά είναι διαφορετικό να σου τα λένε και διαφορετικό να τα βλέπεις", είπε.

Σημαιοφόροι οι Σαρακατσάνοι Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε εξάλλου με θερμά λόγια και για τους Σαρακατσάνους, κατά την επίσκεψή του στις εκδηλώσεις στο Περτούλι.

Πρόκειται για σημαιοφόρους της εργατικότητας, της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. "Πάνω σε αυτές τις λέξεις συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σοβαρότητα, με αξιοπρέπεια, με ελπίδα για το αύριο" όπως είπε.

ethnos.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top