VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ολοκληρώθηκε η 27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΟλοκληρώθηκε χθες το βράδυ η 27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική έκθεση Δυτικής Μακεδονίας.
Ο κόσμος που την επισκεπτόταν κάθε απόγευμα στα Κοίλα ήταν αρκετός και μεγάλο ενδιαφέρον γνώρισαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν καθημερινά στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Έκθεσης.
Πηγή:Πρωινός Λόγος
Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, το ενδιαφέρον του κόσμου που βρέθηκε στην έκθεση κέντρισαν τα τοπικά προϊόντα από το Βόιο, ενώ στον πάγκο της γευσιγνωσίας είχαν στηθεί και δοκιμάζονταν από τον κόσμο νοστιμότατα εδέσματα από την παραδοσιακή σιατιστινή κουζίνα.
Παράλληλα, στην εξέδρα των εκδηλώσεων χόρεψαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», κερδίζοντας επάξια το θερμό ενδιαφέρον του κόσμου.
Χθες το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων επρόκειτο να εμφανιστούν τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, όπως και ο Πολιτιστικός Σϋλλογος Κοζάνης «Τα Αλώνια».
Από την έκθεση δεν έλειψαν όμως και οι επίσημες παρουσίες, αφού το απόγευμα της Τρίτης τα περίπτερα της έκθεσης επισκέφθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από περιφερειακούς συμβούλους. Επίσης, χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί την έκθεση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top