VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ξεκινά την Κυριακή ο Νιάημερος- Ανοιχτούς δρόμους και αξιοπρεπείς συνθήκες υγιεινής υπόσχεται η δημοτική αρχή

.

Ανοιχτούς δρόμους, αξιοπρεπείς συνθήκες υγιεινής για εκθέτες και περίοικους και πλήρη αστυνόμευση υπόσχεται η δημοτική αρχή της Κοζάνης για το Νιάημερο, που ξεκινά την Κυριακή και αναμένεται να κορυφωθεί Δευτέρα και Τρίτη. Οι σκέψεις που διατυπώθηκαν για αλλαγή στη χωροθέτηση του πανηγυριού προσέκρουσαν στο οικονομικό και έτσι για ακόμη μια χρονιά, ένα από τα κορυφαία οικονομικά γεγονότα της περιοχής θα γίνει στην περιοχή του Τρίκου. Οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Καθαριότητας Ν. Τομπουλίδου και Γ. Αποστολίδης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, όπου και έδωσαν τις λεπτομέρειες.

Βασική αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί το γεγονός πως φέτος δεν θα υπάρχουν εκθέτες στην οδό Μοναστηρίου, προκειμένου να παραμείνει ο κεντρικός αυτός οδικός άξονας της πόλης ανοιχτός. “ Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκθέτη να ανοίξει στην οδό Μοναστηρίου. Έχουμε διαμορφώσει το χώρο στο πίσω μέρος του πανηγυριού κατάλληλα ώστε να ωφεληθούν τόσο οι εκθέτες όσο και ο κόσμος, που θα βρεθεί εκεί” τόνισε ο Γ. Αποστολίδης.

Από την πλευρά της η κα Τομπουλίδου σημείωσε πως “ο Νιάημερος είναι κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας αλλά η γιγάντωση του τα τελευταία χρόνια δημιούργησε πολλά προβλήματα υγειονομικής φύσης και ταλαιπωρίας για τη γειτονιά. Προβληματιστήκαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι ήταν στις δυνάμεις μας ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

¼σον αφορά την αλλαγή χωροθέτησης του Νιάημερου η κα Τομπουλίδου παραδέχτηκε πως ήταν κάτι που απασχόλησε έντονα τη δημοτική αρχή αλλά “οι δαπάνες, που θα απαιτούνταν για κάτι τέτοιο, ήταν απαγορευτικές στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Αν η προσέλευση των εκθετών συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και τα επόμενα χρόνια, τότε θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση”.

¼σοι πάντως θέλουν να μετακινηθούν από και προς το Νιάημερο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μίνι μπας ενώ θα υπάρχουν και πιάτσα ταξί στην Μοναστηρίου. Σε άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα απαγορευτεί η στάθμευση και η κυκλοφορία στην οδό Αηλιόστρατας από τη διασταύρωση της με την οδό Σακαλή. Η κυκλοφορία θα δειξάγεται δια μέσου της οδού Σακαλή προς την οδό Ξενία.

Γιάννης Κωσταρέλλας - Εφημερίδα Χρόνος

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top