VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το «Πακέτο» συνεχίζει ακάθεκτο...



Δύο ιδιαίτερες ιστορίες την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, το Πάμε Πακέτο στον Alpha αποκαλύπτει δύο ιδιαίτερες ιστορίες με δυνατές ανατροπές.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, η Νένα, είναι μια νεαρή γυναίκα που για χρόνια ευχόταν κάποια στιγμή να βρεθεί στη θέση του παραλήπτη.

Περίμενε κάποιος από τη βιολογική της οικογένεια να την αναζητήσει και να της δώσει αυτά που της έλειψαν περισσότερο στη ζωή: αγάπη κι ενδιαφέρον.

Η Νένα τα τελευταία χρόνια δεν διατηρεί καμία επαφή με τους θετούς της γονείς και έχει, όσο τίποτα άλλο, ανάγκη μια αγκαλιά.

 Ωστόσο, φοβάται μήπως για άλλη μια φορά απογοητευτεί και δεχτεί την απόρριψη. Τι θα αποκαλύψει η έρευνα της εκπομπής; Πώς θα αντιδράσει η Νένα όταν μάθει ότι ο βιολογικός της πατέρας μέχρι που έφυγε από τη ζωή την παρακολουθούσε από μακριά;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να αναθερμάνει τη σχέση μιας μητέρας με τον γιο της που παραμένουν ψυχρές για σχεδόν είκοσι χρόνια.

Η Αγγελική έρχεται στην εκπομπή για να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον γιο της, τον οποίο εγκατέλειψε χωρίς καμία προειδοποίηση, στην πιο τρυφερή του ηλικία καθώς ήθελε να ξεφύγει από τον γάμο της. Η ενέργειά της αυτή πάντα ήταν αγκάθι στη σχέση τους και ο γιος της ποτέ δεν την συγχώρησε. Όσες προσπάθειες κι αν έκανε στο παρελθόν, τα συναισθήματά του δεν άλλαζαν.

Τα τελευταία χρόνια μητέρα και γιος δεν έχουν καμία επικοινωνία, παρότι μένουν στην ίδια πόλη. Η Αγγελική θέλει να διεκδικήσει μια ουσιαστική σχέση μαζί του, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη.

Όλες οι ελπίδες της όμως, εξανεμίζονται όταν ο γιος της βρίσκεται απέναντί της, στην άλλη πλευρά του τοίχου. Τα λόγια του και η απόφασή του να μην υποχωρήσει ο τοίχος ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και γεμίζουν με τύψεις την αποστολέα. Πώς θα ερμηνεύσει αυτή την κίνηση του γιου της;
---newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top