VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πώς να βάλετε μπρος τον μεταβολισμό σας στο «Όλα για την Υγεία mou»

 

Το Σάββατο μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Τους τρόπους για να βάλουμε μπρος τον μεταβολισμό μας και να αυξήσουμε τις καύσεις του οργανισμού μας αναζητά η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις 16.40 από το MEGA.

Η πιο εύκολη δικαιολογία που χρησιμοποιούμε όταν δεν μπορούμε να χάσουμε κιλά είναι ότι φταίει ο μεταβολισμός μας. Η αλήθεια είναι, όπως λένε οι επιστήμονες, ότι δεν κληρονομούμε έναν καλό ή κακό μεταβολισμό, αλλά μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα για να τον βελτιώσουμε.

Οι ειδικοί αναφέρονται σε παράγοντες που μπορούμε να αλλάξουμε για να βελτιώσουμε τον μεταβολισμό, όπως ο έλεγχος των ορμονών και κυρίως της θυροξίνης, οι αλλαγές στον τρόπο διατροφής μας και όχι απαραίτητα στις τροφές που καταναλώνουμε, ο δραστήριος τρόπος ζωής μας και η συνεχώς αυξανόμενη σε ένταση άσκηση κ.ά. Αναφέρονται, επίσης, στους παράγοντες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, όπως είναι η ηλικία -καθώς μετά τα 30 έτη ο μεταβολισμός μας «γερνάει»- και το φύλο, αφού οι άνδρες είναι περισσότερο ευνοημένοι καθώς έχουν μεγαλύτερο μυϊκό από ότι λιπώδη ιστό σε σχέση με τις γυναίκες.

Στην εκπομπή αποκαλύπτεται γιατί ο θηλασμός, οι καυτερές τροφές, το νερό, ο καφές, οι πρωτεΐνες και το κρύο μπορούν να αυξήσουν τον μεταβολισμό μας. Καλεσμένη στο στούντιο είναι μια νέα γυναίκα που από την υπερβολική γυμναστική και τις εξαντλητικές δίαιτες είδε τον μεταβολισμό της να αλλάζει και να βάζει πολλά κιλά, όταν σταμάτησε την άσκηση και έμεινε έγκυος. Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει την ιστορία μιας γυναίκας που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη, δηλαδή λόγω καλού μεταβολισμού δυσκολεύεται να πάρει ακόμη και ένα ή δυο κιλά.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τον γνωστό παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ρωτά αν για εκείνον ο μεταβολισμός είναι εχθρός ή φίλος, πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του και αν τελικά θεωρεί ότι ο αγώνας να παραμείνει κάποιος σταθερός στα κιλά του είναι άνισος. 
---newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top