VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καρυδίτσας


Τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καρυδίτσας συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ατυχημάτων , καθώς και την παροχή πρώτων βοηθειών.                    Ατυχήματα δυστυχώς συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή μας παντού –στο σπίτι , στο σχολείο, στο δρόμο. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς , και ιδιαίτερα τα παιδιά τι να προσέχουν για να μη συμβαίνουν ατυχήματα , αλλά και να γνωρίζουν βασικές τεχνικές και δεξιότητες όσον αφορά στην παροχή πρώτων βοηθειών.  
 Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Κοζάνης με γιατρούς και νοσηλευτές, επισκέφθηκε το σχολείο μας. Οι ειδικοί του ΕΚΑΒ μίλησαν στα παιδιά για τα ατυχήματα και δίδαξαν βασικές τεχνικές για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τα παιδιά συμμετείχαν με προθυμία τόσο στην συζήτηση που ακολούθησε την προβολή σχετικού οπτικοακουστικού υλικού , όσο και στην πρακτική εξάσκηση σε τεχνικές παροχής πρώτων βοηθειών.     
           Ευχαριστούμε πρωτίστως το ΕΚΑΒ Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε, καθώς και το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν τα παιδιά πως η πρόληψη και η γνώση σώζουν.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ –ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top