VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο κύβος ερρίφθη για τη διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ: Ο Γ. Παπανδρέου ανακοινώνει το νέο κόμμα


Ισως και τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει ο Γ. Παπανδρέου την πρόθεσή του να ιδρύσει νέο κόμμα το οποίο θα λάβει μέρος στις πρόωρες εκλογές, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στην τρίτη ψηφορορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κύβος ερρίφθη για τη διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ: Ο Γ. Παπανδρέου ανακοινώνει το νέο κόμμα Ολες οι προσπάθειες και οι εκκλήσεις που έγιναν τα προηγούμενα 24ωρα από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για να μεταπειστεί ο πρώην πρωθυπουργός, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Πλέον τα πάντα δείχνουν ότι ο κ. Παπανδρέου θα προχωρήσει στην κίνηση διάσπασης η οποία θα έχει πολλαπλές συνέπειες στο πολιτικό σύστημα.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, οι επιτελείς του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου εκτιμούν ότι οι λέξεις «Κίνημα» και «Αλλαγή» χωρούν στην ονομασία του νέου κόμματος και έχουν ήδη παραγγείλει λογότυπα.
Κεντρικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι βουλευτές Θάνος Μωραϊτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Συμεών Κεδίκογλου και Νίκος Σηφουνάκης.
Επιπλέον επιτελικό ρόλο θα έχουν οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιώργος Πεταλωτής, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιώργος Ελενόπουλος, Νίκος Ζιώγας και Γιώργος Πετρουλάκης.
Σύμφωνα με το Βήμα, οι συσκέψεις με το επιτελείο του είναι τακτικές και αφορούν την εκλογική τακτική και τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων στη συγκρότηση των οποίων λέγεται ότι έχει ενεργή εμπλοκή ο Δημήτρης Ρέππας. Οι πιέσεις που ασκούνται στο στελεχιακό δυναμικό του ΠαΣοΚ είναι ασφυκτικές αλλά η εικόνα δεν είναι αυτή που προσδοκούσε το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, τουλάχιστον όχι σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, εκδηλώνονται τριβές για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και για τα ψηφοδέλτια της Α, της Β Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, καθώς αρκετοί από όσους λέγεται ότι θα ακολουθήσουν τον κ. Παπανδρέου δεν έχουν πιθανότητες εκλογής στις δικές τους περιφέρειες.
Αναφορικά με τις κινήσεις που έγιναν ώστε να μη διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ φημολογείται ότι ο Κώστας Λαλιώτης συνομίλησε περισσότερες από μία φορές τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και με τον Γιώργο Παπανδρέου. Σήμερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και η Φώφη Γεννηματά, για να οριστικοποιηθεί μεταξύ άλλων σε ποιά περιφέρεια θα είναι υποψήφια - το πιθανότερο είναι ότι θα κατεβεί στη Β΄ Αθήνας. Η κυρία Γεννηματά θα έκανε τη δική της προσπάθεια με τον κ. Παπανδρέου ενώ και πρόσφατα είχε ζητήσει να υπάρξει ενότητα στο κόμμα. Ανάλογη κίνηση είχε κάνει και ο Α. Λοβέρδος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στη Χαρ. Τρικούπη καταστρώνουν την προεκλογική τακτική τους και θεωρούν ότι πλέον δύσκολα θα αλλάξει η τροπή των πραγμάτων και θα μεταπεισθεί ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει λάβει τις αποφάσεις του παρά τις διαφωνίες πολύ δικών του ανθρώπων.
*imerisia.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top