VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Ευχαριστήριο


Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει όλες και όλους που με τη συμβολή τους στην κοινωνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ξεκινήσαμε απ΄την αρχή του καλοκαιριού, με το «Μαγαζάκι της προσφοράς» και τον κουμπαρά του, κατάφερε να πετύχει κάτι πολύ σημαντικό που δεν το είχαμε και οι ίδιοι απ’ την αρχή φανταστεί.
Όλη αυτή η προσπάθεια με την εκρηκτική δυναμική που απέκτησε με δράσεις, πρωτοβουλίες και προσφορές, πέτυχε να στηρίξει 70 οικογένειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής μας, με ένα πλήρες και αξιοπρεπέστατο δέμα για τις ανάγκες των γιορτινών ημερών.
filoproodosΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ποσό του κουμπαρά που μεταφέρεται για κοινωνικές ανάγκες της επόμενης χρονιάς, ανέρχεται στο ποσό των 750 ευρώ. Η αναγκαιότητα των καιρών επιβάλλει τη συνέχιση της προσπάθειας από όλους μας, γι’ αυτό και το «Μαγαζάκι της προσφοράς» θα συνεχίσει τη λειτουργία του κάθε Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στον επάνω όροφο του στεκιού.
Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά επαγγελματίες της πόλης μας που συνεισέφεραν με περισσή ανθρωπιά και διάθεση σ’ όλες τις κοινωνικές δράσεις, συμπεριλαμβανομένης και της καθιερωμένης ετήσιας επίσκεψής μας στο Γηροκομείο Κοζάνης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είναι:
• Πολυκατάστημα Δραγατσίκας
• Βλιαγκόφτης Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
• Αφοί Π. Καραστέργιου
• Σούπερ Μάρκετ Λαδά
• Ζαχαροπλαστείο Ζανδέ
• Π. Χ. Τσακριρίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.
• Αφοί Γ. Πούπτη & ΣΙΑ Ο.Ε.
• Τμήμα ΑΗΕΡΑ Κοζάνης HJ-15 «Ι. Τράντας»
• Αρτοποιία Γιάννη Σιδέρη
Ακόμη να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν και μάλιστα πολύ ουσιαστικά, και δεν είναι λίγοι, που σεβόμενοι την επιθυμία τους δεν τους κατονομάζουμε.
Καλή χρονιά σε όλους και μην ξεχνάμε πως «Η ζωή μας θέλει όλους μαζί. Κανείς ποτέ μόνος»
Το Δ.Σ.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top