VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Δεν μου αρέσουν οι μικρότεροι άντρες»




Βάνα Μπάμρπα: Ο άντρας μού αρέσει να έχει λόγο και προσωπικότητα

Για το πώς θέλει να είναι ο άντρας που θα βρίσκεται δίπλα της, για το αν θα έκανε σχέση με άντρα μικρότερης ηλικίας, αλλά και το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά στα βραβεία «Κάρολος Κουν», μίλησε η Βάνα Μπάρμπα καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή.

«Δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, με εκνευρίζει κιόλας. Η ομορφιά, όταν είναι μόνο ομορφιά, είναι τόσο κουραστική. Τον πολύ ωραίο άντρα που θα πει μόνο ανοησίες και θα δείξει κοιλιακούς, τι να τον κάνεις;», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day».

Όσο για το αν θα έκανε σχέση με άντρα μικρότερης ηλικίας, η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Ο άντρας μού αρέσει να έχει λόγο, προσωπικότητα, να μπαίνει μέσα και να λέω ότι αυτός είναι ο άντρας μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη στα βραβεία «Κάρολος Κουν», όπου ο Σάκης Ρουβάς βραβεύθηκε για τον ρόλο του στις «Βάκχες»:

«Ο Σάκης είναι ο μεγαλύτερος σταρ που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, όλοι τον αγαπάμε για το ήθος του αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Θεωρώ την κυρία Διαβάτη μια σπουδαία πρωταγωνίστρια. Πρέπει να μάθουν να σέβονται τους ανθρώπους του θεάτρου. Άλλο το θέαμα και άλλο το θέατρο».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top