VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Σαμαράς: Μια μειοψηφία σέρνει τη χώρα σε εκλογές


Επιβεβαίωσε τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός

Σαμαράς: Μια μειοψηφία σέρνει τη χώρα σε εκλογές Ο κύβος ερρίφθη από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στις 25 Ιανουαρίου, ο οποίος έθεσε και το δίλημμα των εκλογών, κάνοντας λόγο για «σταθερότητα και ασφάλεια ή ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να εκλέξει Πρόεδρο η σημερινή Βουλή και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές που περικλείουν σοβαρούς κινδύνους. Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι άκουσαν τη φωνή του εθνικού συμφέροντος και ψήφισαν την υποψηφιότητα Δήμα» τόνισε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι «δυστυχώς μία μειοψηφία 132 βουλευτών μέσα στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή, σέρνουν τη χώρα σε εκλογές».

«Όλοι φέρνουν ακέραια την ευθύνη για εξέλιξη που δεν την ήθελε ο κόσμος. Ο λαός πλέον καλείται να διώξει την αβεβαιότητα για να μείνουμε στη σταθερή πορεία των μεταρρυθμίσεων. Έχουμε καταφέρει πολλά σε 2,5 χρόνια. Ο ίδιος ο λαός δεν θα επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κρίση τα ελλείμματα και τον αναγκαστικό δανεισμό. Δεν θα αφήσει τις θυσίες να πάνε χαμένες»

«Αύριο θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως προβλέπεται για προκήρυξη εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, το συντομότερο δυνατό. Είμαι εδώ και να εγγυηθώ την πορεία της χώρας στο λιμάνι της ασφάλειας και της σταθερότητας».

«Στις 4 εβδομάδες που ακολουθούν μέχρι τις εκλογές ο λαός όλη την αλήθεια για το πόσο κομντά είμαστε στην έξοδο από την κρίση αλλά και πόσο εύκολο είναι μνα ξανακυλήσουμε στην κρίση και για το ποια συμφέροντα εξυπηρετούν όσοι βάζουν τη χώρα σε περιπέτειες» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

«Είναι η ώρα της Δημοκρατίας, της αλήθειας και της ευθύνης. Όχι λαϊκισμός, όχι εκλογικοί εκβιασμοί και πυροτεχνήματα. Αλήθεια προς τον κόσμο και ευθύνη στο εθνικό συμφέρον. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η νίκη θα είναι δική μας» κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top