VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επιστρέφει στο δελτίο του Mega η Όλγα Τρέμη


Το ραντεβού με τον Σταύρο Ψυχάρη και οι αποφάσεις

Επιστρέφει στο δελτίο του Mega η Όλγα Τρέμη Το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας άνοιξε η πόρτα του γραφείου του Σταύρου Ψυχάρη στον ΔΟΛ και από μέσα βγήκαν μαζί και χαμογελαστοί ο μεγαλομέτοχος του Οργανισμού και η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης Όλγα Τρέμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η μέχρι πρόσφατα κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του Mega εξακολουθεί να είναι δεμένη με συμβόλαιο - και μάλιστα ισχυρότατο - με το Μεγάλο Κανάλι και ο Σταύρος Ψυχάρης θέλει πολύ να την αξιοποιήσει στο Δελτίο του σταθμού, που θεωρεί ότι με την παρουσία της Μαρίας Σαράφογλου και με μοναδικό σχολιαστή με βαρύτητα τον Γιάννη Πρετεντέρη είναι αναιμικό, για μια εποχή γεμάτη από πολιτικά γεγονότα.

Η Όλγα Τρέμη θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά σε πρώτη φάση δεν θα ασχοληθεί με τη Διεύθυνση Ειδήσεων του σταθμού.

Ακόμα ένα ζήτημα που ταλανίζει το κανάλι είναι αυτό του κεντρικού παρουσιαστή, καθώς η Μαρία Σαράφογλου δεν «τραβάει», ενώ ο Νίκος Στραβελάκης επιθυμεί διακαώς να προωθήσει τον Σωτήρη Δανέζη στο καθημερινό δελτίο και να κάνει αντιμετάθεση με τη Μαρία Σαράφογλου.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top