VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Οι Έλληνες κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους»


Βενιζέλος: Η χώρα οδηγείται σε εκλογές κι αυτό είναι όνειδος

«Οι Έλληνες κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους» «Για διάλυση της Βουλής λόγω του εκβιασμού των θεσμών που επιβλήθηκε από την αντιπολίτευση με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της τρίτης ψηφοφορίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η χώρα οδηγείται σε εκλογές, η οικονομία σε αβεβαιότητα και αστάθεια. Αυτό είναι όνειδος για τη δημοκρατία και ελπίζω να μην έχει βαθύτερες επιπτώσεις. Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Οι Έλληνες κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους. Καλούνται να πάρουν απόφαση για τη πορεία της χώρας τα επόμενα χρόνια.
Το ΠΑΣΟΚ, ακρωτηριάστηκε. Ταπεινωθήκαμε, πονέσαμε για να στηρίξουμε τη χώρα και γιατί έπρεπε να αναλάβουμε τη ευθύνη μας για ιστορικά λάθη. Τώρα έχουμε να διαφυλάξουμε τις δραματικές θυσίες του λαού. Οι θυσίες του λαού έπιασαν τόπο. Είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του μνημονίου και την έξοδο από αυτό».

Και συνέχισε: «Το ΠΑΣΟΚ, και προεκλογικά μετεκλογικά θα προστατεύσει αυτό το κεκτημένο και θα προσπαθήσει να εγγυηθεί τη λειτουργία της οικονομίας.

Μετεκλογικά το ΠΑΣΟΚ θα είναι παρών με την δημοκρατική παράταξη ως εγγυητής των ομαλών εξελίξεων και δεν θα δώσει άλλοθι σε κανέναν. Για να αλλάξει σελίδα η Ελλάδα να αποκαταστήσει αδικίες να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
Πάταξον μεν, άκουσον δε. Για το καλό της χώρας της οικονομίας κρατάμε ψηλά τη ευθύνη και ευθύνη σημαίνει πατρίδα». 
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top