VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ανέτειλαν στις Κάνες

Ας αφήσουμε για λίγο τους βετεράνους του φετινού Φεστιβάλ των Κανών, αυτούς που έχουν κάνει χιλιόμετρα πάνω στο περίφημο κόκκινο χαλί, όπως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και η Τζέιν Φόντα. Κι ας σταθούμε λίγο στις νέες αφίξεις.

Στα πρόσωπα που, σύμφωνα με τις προβλέψεις, σε λίγα χρόνια θα κάνουν τους παπαράτσι να τρέχουν και να μη φτάνουν. Το φεστιβάλ άλλωστε λατρεύει να περηφανεύεται ότι από το δικό του κόκκινο χαλί ξεκινάει η καριέρα των μελλοντικών ακριβοπληρωμένων σταρ της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Τομά Ντορέ

Το πιο χαριτωμένο σμόκιν των ημερών, ο 11χρονος πρωταγωνιστής της νέας ταινίας των αδερφών Νταρντέν «Το παιδί με το ποδήλατο». Εκλεψε ήδη την καρδιά των σινεφίλ και έκανε τις πένες των κριτικών να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Οι Βέλγοι σκηνοθέτες δεν σπαζοκεφάλιασαν να τον βρουν. Ηταν μόλις ο πέμπτος πιτσιρικάς που είδαν. Γιατί τον ξεχώρισαν; «Εχει μια φοβερή πειθαρχία και ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης», μου εξηγούσαν χθες σε συνέντευξη, «που πηγάζει μάλλον από το ότι ξεκίνησε καράτε στα έξι του χρόνια». Για να το λένε αυτό οι δις βραβευμένοι με Χρυσό Φοίνικα, κάτι θα ξέρουν.

Χένρι Χόπερ

Αυτός ο πρωτάρης κουβαλάει έναν μύθο στην πλάτη του, του «Ξέγνοιαστου καβαλάρη» Ντένις Χόπερ. Και ενδεχομένως να ήταν απλά ένας ακόμη «γιος διάσημου μπαμπά», αν δεν του έδινε ο Γκας Βαν Σαντ μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του στο «Restless» ως ένας εκκεντρικός νέος που περνά το χρόνο του πηγαίνοντας σε κηδείες και μιλώντας σε έναν φανταστικό φίλο. Γι' αυτό και κρατάμε αυτήν ως παρθενική εμφάνιση του 21χρονου Χένρι στο κόκκινο χαλί, κι ας το είχε πατήσει και πριν από 3 χρόνια στο πλευρό του μπαμπά του.

Μία Γουασικόφσκα

Ξεπήδησε από το σκοτεινό κόσμο του Τιμ Μπέρτον. Ηταν η Αλίκη του στη Χώρα των Θαυμάτων. Η Αυστραλή Μία Γουασικόφσκα είναι ακόμα ένα παιδί-θαύμα. Μέσα σε χρόνο dt μας έκανε να μάθουμε να προφέρουμε το δύσκολο όνομά της. Πρωταγωνιστεί και αυτή στο «Restless» του Γκας Βαν Σαντ, υποδυόμενη ένα ετοιμοθάνατο αλλόκοτο κορίτσι. Στην πραγματικότητα είναι πολύ γλυκιά. Και σίγουρα έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Είναι μόλις 22 χρόνων.

Εμιλι Μπράουνινγκ

Αλλη μία άφιξη από την Αυστραλία. Ενα από τα κακά κορίτσια του Ζακ Σνάιντερ στο «Sucker punch», πέρασε τα πάνδεινα για να έρθει στις Κάνες. Στην οθόνη, φυσικά, γιατί στο «Sleeping beauty» της Τζούλια Λι, παίρνει ναρκωτικά και εκπορνεύεται ακόμα κι όταν κοιμάται.

Αστριντ Μπέρτζες-Φρίσμπεi

Ισα που μπορούσε να σταθεί πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της στο κόκκινο χαλί η 25χρονη Ισπανή με το πανέμορφο πρόσωπο και το διάφανο δέρμα, η οποία πήρε φέτος το βραβείο της Chopard, που απονέμεται στα ανερχόμενα κινηματογραφικά αστέρια, όπως πριν από λίγα χρόνια η Μαριόν Κοτιγιάρ. Ενας μικρός ρόλος ως γοργόνα στους «Πειρατές της Καραΐβικής: Σε άγνωστα νερά» του Ρομπ Μάρσαλ έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Νιλς Σνάιντερ

Οαρσενικός νικητής του βραβείου, το οποίο παρέλαβε από τα χέρια του Ρόμπερτ ντε Νίρο, είναι ο 23χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Φανταστικές αγάπες», που σκηνοθέτησε ένα επίσης παιδί-θαύμα, ο 22χρονος Ξαβιέ Ντολάν.

Τζέσικα Τσάστεiν

Πρέπει να τη ζήλεψαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Περπάτησε το κόκκινο χαλί, για πρώτη φορά, πιασμένη από τους δύο διασημότερους σταρ του Χόλιγουντ. Ο Μπραντ Πιτ και ο Σον Πεν συνόδεψαν τη συμπρωταγωνίστριά τους στο «Δέντρο της ζωής» του Τέρενς Μάλικ. Αν η κοκκινομάλλα Τζέσικα είχε γιαγιά Ελληνίδα, θα της είχε σίγουρα φορέσει μια μπλε χάντρα για το μάτι. Η 30χρονη ηθοποιός έχει ήδη παίξει σε μερικές ταινίες, αλλά πρόσφατα άρχισε να ζει το αμερικάνικο όνειρο. Πρωταγωνίστησε στον «Κοριολανό» του Ρέιφ Φάινς, ενώ ο Αλ Πατσίνο την επέλεξε να σταθεί στο πλευρό του στο «Wild Salome», που μόλις σκηνοθέτησε. Μπορεί να μην έχει αέρα σταρ, αλλά σίγουρα είναι καλή ηθοποιός.

Ελίζαμπεθ Ολσεν

Θυμάστε τις πιτσιρίκες Μέρι Κέιτ και Ασλεϊ Ολσεν, που έκαναν καριέρα ως παιδιά-θαύματα, αλλά τώρα είναι γνωστές περισσότερο ως party animals; Ε, λοιπόν, η μικρότερή τους αδερφή, η 22χρονη Ελίζαμπεθ, ήρθε για να βγάλει την οικογένεια ασπροπρόσωπη. Υποδύεται ένα κορίτσι που περνά την κρίση ταυτότητας της εφηβείας και μπλέκει με μια μυστηριώδη αίρεση στο «Martha Marcy May Marlin» του Σον Ντέρκιν. Εφυγε από το Φεστιβάλ των Κανών με διθυραμβικές κριτικές.

enet.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top