VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επαφές και συνεργασίες του «Σπάρτακου» με διεθνή σωματεία

Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» από τη στιγμή της δημιουργίας του επεδίωξε την ανάπτυξη σχέσεων και τη συνεργασία με σωματεία που δραστηριοποιούνται όχι μόνο σε Εθνικό επίπεδο αλλά και σε Διεθνές. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές επαφές με συνδικάτα που συνδέονται με το χώρο της Ενέργειας (π.χ σωματεία και σύλλογοι από την Τουρκία, τη Σερβία κ.α).

Συνεχίζοντας αυτόν τον κύκλο των επαφών και έπειτα από αίτημα των συναδέλφων μας στη Σερβία, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει προσκαλέσει και θα υποδεχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου, αντιπροσωπεία του Σωματείου EPS της Σερβίας προκειμένου, αφενός, να τους ξεναγήσει -επί διημέρου- σε σταθμούς παραγωγής, Ορυχεία και εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να ανταλλάξουμε τεχνογνωσία, εμπειρίες και πληροφορίες σε θέματα που άπτονται των Ενεργειακών κυρίως θεμάτων.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, εκτιμώντας ότι τέτοιου είδους επαφές αποδεικνύονται ιδιαίτερα εποικοδομητικές και χρήσιμες στην ευρύτερη δράση του συνδικάτου, θα επιδιώκει πάντα να συναντά συναδέλφους από άλλες χώρες και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα και εξελίξεις για τις οποίες θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top