VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας

Νεκρός έπεσε στο κέντρο της Αθήνας από τις μαχαιριές αγνώστων ένας 44χρονος άνδρας την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

H αστυνομία έχει συλλέξει βίντεο από κάμερα κοντά στο σημείο που έγινε το συμβάν και το έχει στείλει για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το βίντεο φέρεται να δείχνει ότι ο 44χρονος αιφνιδιάστηκε από την επίθεση των αγνώστων.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό ο 44χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Ιουλιανού προκειμένου να μεταφέρει την γυναίκα του που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.

Οι δράστες πιθανότατα επιτέθηκαν στον άτυχο άντρα για να του πάρουν την κάμερα που εκείνη την ώρα κρατούσε στα χέρια του.

Μάλιστα όπως αναφέρει η αστυνομία, οι δράστες του κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και τον θώρακα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η γυναίκα του και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, ανησύχησαν από την αργοπορία του και βγήκαν από το διαμέρισμα για να δουν τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να τον αντικρίσουν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Η ασφάλεια διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών βάσει των περιγραφών που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Το απόγευμα, περίπου 100 κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο άνδρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο συγκεντρώθηκαν και ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία προπηλάκισαν μετανάστες.

enet.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top