VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Με 6 μετάλλια οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo, για τις ηλικίες ’94 έως ’97 γεννηθείς.

Την ευθύνη της διοργάνωσης, όπου οι αθλητές αγωνίστηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες, ανέλαβε η Ένωση Taekwondo Βορείου Ελλάδος, ολοκληρώθηκε λοιπόν και στέφτηκε με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Ο σύλλογος της πόλης της Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη συμμετείχε με 12 αθλητές και κατέκτησε συνολικά 6 μετάλλια, ένα χρυσό και πέντε χάλκινα. Πολύ καλή η παρουσία όλης της ομάδας και πολύ καλή ΄΄ συγκομιδή ΄΄ μεταλλίων αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότεροι αθλητές είναι ακόμη στις κατηγορίες παίδων και σιγά-σιγά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες. Δείγμα των προσπαθειών τους καί τα αποτελέσματα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα μετάλλια είναι οι :

Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κων/νου, κατηγορία -68kg εφήβων, χρυσό μετάλλιο

Θεοδωρίδου Έλλη του Θεοδώρου, κατηγορία -68kg νεανίδων, χάλκινο μετάλλιο

Μουρατίδου Κυριακή του Ιωάννη, κατηγορία -52kg νεανίδων, χάλκινο μετάλλιο

Πράσσος Ιωάννης του Γεωργίου, κατηγορία -51kg εφήβων, χάλκινο μετάλλιο

Σταυρίδου Ηρώ του Γεωργίου, κατηγορία -44kg νεανίδων, χάλκινο μετάλλιο

Τσιφτσής Γεώργιος του Ευαγγέλου, κατηγορία -45kg εφήβων, χάλκινο μετάλλιο.

Οι αγώνες ήταν ένα καλό test, ένα μήνα πριν την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που βέβαια από εκεί θα απαρτίζεται η εθνική ομάδα της χώρας μας ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το οποίο θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο στην Πάφο της Κύπρου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τις διακρίσεις τους αλλά και για την συμμετοχή τους.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top