VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πλήρωση θέσεων Ειδικών Συμβούλων

O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ Την πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικών Συµβούλων, Επιστηµονικών Συνεργατών ή Ειδικών Συνεργατών στην Περιφέρεια υτικής Μακεδονίας, µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου και ειδικότερα :
1. Μία θέση Ειδικού Συµβούλου ή Επιστηµονικού Συνεργάτη ή Ειδικού Συνεργάτη για την κάλυψη των αναγκών του Αντιπεριφερειάρχη Προγραµµατισµού και Ανάπτυξης
2. Μία θέση Ειδικού Συµβούλου ή Επιστηµονικού Συνεργάτη ή Ειδικού Συνεργάτη για την κάλυψη των αναγκών του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονοµίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
3. Μία θέση Ειδικού Συµβούλου ή Επιστηµονικού Συνεργάτη ή Ειδικού Συνεργάτη για την κάλυψη των αναγκών του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής.
Η πρόσληψη θα διενεργηθεί σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 243 παρ. 1 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης Πρόγραµµα Καλλικράτης».
Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες
2. Να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων
3. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαχθεί νόµιµα από αυτές και να µην είναι ανυπότακτοι ή να µην έχουν καταδικαστεί για λιποταξία µε τελεσίδικη απόφαση.
4. Να µην υπάρχει κώλυµα από Ποινική καταδίκη ή υποδικία ή απαγόρευση ή δικαστική συµπαράσταση ρθρο 8 του Ν. 3528/2007).
Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις και έχουν τα νόµιµα προσόντα, πρέπει µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10) ηµερών από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τέσσερις ηµερήσιες τοπικές εφηµερίδες της Περιφέρειας, να υποβάλλουν στο Γραφείο του Περιφερειάρχη υτικής Μακεδονίας Περιοχή ΖΕΠ ΚΟΖΑΝΗ-50100, σχετική αίτηση στην οποία θα επισυνάπτουν τα απαιτούµενα δικαιολογητικά και στην οποία θα αναφέρουν τη θέση ή τις θέσεις για τις οποίες υποβάλλουν υποψηφιότητα.
Απαιτούµενα δικαιολογητικά:
1. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνοµικής Ταυτότητας.
2. Επικυρωµένο αντίγραφο τίτλου σπουδών Α.Ε.Ι. ή Α.Τ.Ε.Ι., στο οποίο θα αναγράφεται ο ακριβής βαθµός αυτού, η ηµεροµηνία και το έτος κτήσης (σε περίπτωση που ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, πρέπει να προσκοµίζεται πράξη αναγνώρισης από το ΙΚΑΤΣΑ ή το Ι.Τ.Ε. ή το
.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιµία, την αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθµολογική αντιστοιχία αυτού.) Γίνονται επίσης δεκτά α) πτυχία ή διπλώµατα τριτοβάθµιας εκπαίδευσης, που έχουν αποκτηθεί σε Κράτη µέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα οποία έχει χορηγηθεί πράξη αναγνώρισης επαγγελµατικής ισοτιµίας από το Συµβούλιο του άρθρου 10 του Π./τος 165/2000 (ΦΕΚ 149/Α΄), όπως ισχύει κάθε φορά. , β) τίτλοι µεταδευτεροβάθµιας εκπ/σης, που έχουν αποκτηθεί σε χώρες µέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους κατόχους των οποίων έχει αναγνωρισθεί το δικαίωµα άσκησης νοµοθετικά κατοχυρωµένου επαγγέλµατος, σύµφωνα µε σχετική απόφαση αναγνώρισης επαγγελµατικής εκπαίδευσης που χορηγείται από την αρµόδια αρχή του άρθρου 13 του Π∆ 231/1998 (ΦΕΚ
178/Α)
3. Επικυρωµένα και επίσηµα µεταφρασµένα στην ελληνική γλώσσα των τίτλων σπουδών ξένης γλώσσας, σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι κάτοχος τίτλου ξένης γλώσσας.
4. Υπεύθυνη ∆ήλωση (Ν. 1599/1986), περί µη κατοχής άλλης θέσης στον
∆ηµόσιο Τοµέα, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 3 του Ν. 1256/82.
5. Πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις , από τα οποία να τεκµαίρεται η εµπειρία.
6. Βιογραφικό σηµείωµα
Τα δικαιολογητικά να φέρουν αρίθµηση, να είναι θεωρηµένα επίσηµα από τις κατά νόµο αρµόδιες αρχές και να είναι τοποθετηµένα µέσα σε ειδικό φάκελο, που να συνοδεύει την αίτηση υποψηφιότητας και να κατατεθούν εµπρόθεσµα.
Για την πρόσληψη, εκτός των παραπάνω, θα εκτιµηθεί:
- Το είδος του πτυχίου
- Η κατοχή διδακτορικού ή µεταπτυχιακού τίτλου σπουδών παραίτητα για τη θέση του Επιστηµονικού Συνεργάτη)
- Η γνώση ξένων γλωσσών
- Η επαγγελµατική εµπειρία.
Οι υποψήφιοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων πρέπει να έχουν τα προσόντα και να µην συντρέχουν στο πρόσωπο τους κώλυµα διορισµού σε θέση δηµοσίου υπαλλήλου, σύµφωνα µε τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007).
Σύµφωνα µε την παρ. 2 του άρθρου 243 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ/7-6-
2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης
Πρόγραµµα Καλλικράτης», το έργο των ειδικών συµβούλων αναστέλλει την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήµατος.
Η άσκηση του ελευθέρου επαγγέλµατος είναι ασυµβίβαστη µε την άσκηση καθηκόντων του ειδικού συµβούλου.
Η παρούσα προκήρυξη θα δηµοσιευτεί σε τέσσερις ηµερήσιες τοπικές εφηµερίδες της Περιφέρειας υτικής Μακεδονίας και ταυτόχρονα θα καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας υτικής Μακεδονίας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top