VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας στην Πτολεμαΐδα

Δυο άγνωστοι αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τράπεζα της Πτολεμαΐδας με την απειλή όπλου!

Οι ληστές κρατώντας καλασνικοφ έφτασαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού στην τράπεζα και σε ελάχιστα λεπτά διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Άγνωστο είναι ακόμη από τι τραυματίστηκε ένας υπάλληλος της τράπεζας, ο όποιος νοσηλεύεται στο Μποδοσακειο νοσοκομείο.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Kozanimedia, το στέλεχος στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που δέχθηκε το πρωί επίθεση δυο ληστών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας!

Την ίδια στιγμή, βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο, μάρκας Passat, με το οποίο διέφυγαν οι δυο δράστες, που φορούσαν κράνη και έχουν αποσπάσει άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό! Πλροφορίες λένε πως αρχικά επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσυκλέτα, αλλά….δεν πήρε μπροστά και στη συνέχεια…σταμάτησαν με την απειλή όπλου οδηγό, τον οποίο ανάγκασαν να βγει από το όχημα!!!

Οι πρώτες πληροφορίες - χωρίς όμως ακόμη να μπορούν να επιβεβαιωθούν - κάνουν λόγο και για ξυλοδαρμό του διευθυντή ή του ταμία (χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό). Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσουν και αυτή τη στιγμή η αποστολή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

kozan.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top