VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο "έκπτωτος" Παναγιώτης Ψωμιάδης χάνει τη θέση του Περιφερειάρχη

Ο "έκπτωτος" Παναγιώτης Ψωμιάδης χάνει τη θέση του Περιφερειάρχη

«Έδρασα καθ όλα νόμιμα. Ο νομάρχης βάζει την τελική υπογραφή και αφού πρώτα το έγγραφο έχει ελεγχθεί και εξεταστεί μέχρι να φτάσει στο γραφείο μου» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης στην απολογία του.

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος. Κατά τον ισχύοντα νόμο ο κ. Ψωμιάδης πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα έως ότου αποφανθεί αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος. «Δεν έχω νομικές γνώσεις. Έβγαλα μόνο το γυμνάσιο γιατί οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν στο πανεπιστήμιο. Έδρασα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκα τον αρμόδιο αντινομάρχη και τον νομικό σύμβουλο της νομαρχίας» συμπλήρωσε ο κ. Ψωμιάδης αλλά δεν γλίτωσε τον «βαρύ πέλεκυ» της δικαιοσύνης!

O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης κρίθηκε ένοχος πριν από λίγη ώρα από το πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης με την καταδικαστική αυτή απόφαση να σημαίνει ότι χάνει τη θέση του Περιφερειάρχη! Ο Περιφερειάρχης είχε παραπεμφθεί σε δίκη και είχε κριθεί ένοχος πρωτοδίκως το 2009, για μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που παρανομούσε κατ’ επανάληψη.

Κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ η περιπέτεια αυτή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα τον ωφελήσει πολιτικά προσδίδοντας του ακόμη περισσότερη επιρροή στο εκλογικό σώμα αφού ,κατά την γνώμη του, η εξέλιξη αυτή τον καθιστά ήρωα στα μάτια των ψηφοφόρων του. Αντίθετα, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη άφησαν ακόμη και υπονοούμενα για «… Πρώιμο τέλος της πολιτικής καριέρας του Παναγιώτη Ψωμιάδη».

madata.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top