VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αγωνία μέχρι το παρά 1’



Παιχνίδι με τη φωτιά» χαρακτηρίζουν από το πρωθυπουργικό επιτελείο τη διελκυστίνδα που βρίσκεται σε εξέλιξη με τη ΔΗΜΑΡ και γενικότερα το κλίμα αναταραχής που καταγράφεται στο εσωτερικό των κυβερνητικών εταίρων.Να αποτρέψει ένα γενικευμένο «αντάρτικο», αλλά και να χαμηλώσουν οι τόνοι από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ενώ η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να απεγκλωβιστεί από το δικό της αδιέξοδο και να αποτρέψει εσωτερικούς κλυδωνισμούς, από μια «διαπραγμάτευση κορυφής» του Αντώνη Σαμαρά με την ηγεσία της Ευρώπης.

«
Μπροστά στην πολιτική εκκρεμότητα που δημιουργεί η συνεχιζόμενη άρνηση του Φώτη Κουβέλη να στηρίξει στη Βουλή τη νέα συμφωνία με την τρόικα, ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, θα περιμένει από τη ΔΗΜΑΡ να επανεξετάσει τη στάση της έως και την τελευταία ημέρα της ψήφισης του πακέτου των μέτρων στη Βουλή.
Ο νέος σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει ότι το πολυνομοσχέδιο με τις νέες δημοσιονομικές περικοπές, τα εργασιακά και τις διαρθρωτικές αλλαγές θα εισαχθεί, ως ένα άρθρο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και θα ψηφιστεί δύο ημέρες αργότερα.
Το μήνυμα του Μαξίμου προς την Αγίου Κωνσταντίνου είναι ότι έχει περιθώριο ακόμη και στο τέλος της διαδρομής, στην κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, στις 7 Νοεμβρίου, να αποτρέψει τον εκτροχιασμό της τρικομματικής συνεργασίας και, συνακόλουθα, μια μείζονα κυβερνητική κρίση.
Κατά πληροφορίες, το ίδιο μήνυμα για την ύστατη ευκαιρία της ΔΗΜΑΡ μετέφερε ο Πρωθυπουργός τηλεφωνικά χθες το βράδυ στον κ. Κουβέλη.
Νωρίτερα, στην κυβερνητική επιχείρηση εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης με το κόμμα του κ. Κουβέλη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, οι οποίοι μετέφεραν στην Αγίου Κωνσταντίνου και τα τελεσίγραφα της τρόικας για την ολοκλήρωση των συζητήσεων.
Παρά το θετικό κλίμα που υπήρξε στις χθεσινές επαφές, όλες φαίνεται ότι έπεσαν στο κενό, καθώς η ΔΗΜΑΡ δηλώνει αμετακίνητη στη θέση της να καταψηφίσει τις εργασιακές ανατροπές - και συνεπώς όλο το πακέτο των μέτρων, εφόσον δεν διαχωρίζονται τα εργασιακά από τα υπόλοιπα μέτρα.* tanea
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top