VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κρίσιμες ώρες στη Βουλή εν όψει Eurogroup



Στον πυρετό της έγκρισης των μέτρων και των προαπαιτούμενων ενεργειών μπαίνει από την Τετάρτη το πρωί  η Αθήνα, καθώς το πρωί θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις και την κατάργηση του ελάχιστου ποσοστού συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου ενώ λίγο μετά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα καταθέσει στον Πρόεδρο της Βουλής το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2013. Επειτα ακολουθεί η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.


Αμέσως μετά ο κ. Στουρνάρας θα παρουσιάσει τα βασικά μεγέθη και τις προβλέψεις του προϋπολογισμού στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Στον προϋπολογισμό αναμένεται να περιλαμβάνονται μέτρα ύψους 9,5 δισ. ευρώ, περίπου, από το πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ, με περικοπές, σε συντάξεις, επιδόματα και φοροαπαλλαγές.

Με αυτά τα δεδομένα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, κατά την οποία αναμένεται να εξετασθούν διεξοδικά το πακέτο των μέτρων, αλλά και όλα τα ανοικτά ζητήματα για τη συνολική αντιμετώπιση του ελληνικού θέματος.
Η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις αποτελεί και την πρώτη δοκιμή των κοινοβουλευτικών αντοχών της κυβέρνησης συνεργασίας, καθώς από χθες το μεσημέρι, μετά από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί «ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων» και της ταραχώδους συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ παρατρούνται νέοι κλειδωνισμοί.
*tanea
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top