VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στον ΕΟΠΥΥ και το ταμείο των δημοσιογράφων


Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες για την τροπολογία

Στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΠΥ) εντάσσει το ταμείο των δημοσιογράφων ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, με τροπολογία που προσέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας, στο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ και των λιμανιών.

Η ρύθμιση προστίθεται στο νομοσχέδιο, μαζί με άλλες «νομοτεχνικές βελτιώσεις» που είχε υποσχεθεί να επιφέρει στο νομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομικών.

Στη ρύθμιση αντέδρασε έντονα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Δεν μπορεί το Ταμείο των δημοσιογράφων να το φέρνετε την τελευταία στιγμή με διατάξεις παρασκηνίου και να το χώνετε στη μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ. Δεν έχετε καμία νομιμοποίηση να φέρνετε τέτοιες διατάξεις - παρά μόνον μετά από παρεμβάσεις της αίθουσας. Όχι της Τρόικας!» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουίκ κατηγόρησε ότι τον υπουργό Οικονομικών ότι «μας εκδικείστε γιατί προσφύγαμε στη Δικαιοσύνη για τα 90 εκατομμύρια που πήρατε απ' τις τσέπες μας με το αυθαίρετο κούρεμα του Προβόπουλου!».

«Όλα τα ταμεία πρέπει να μπουν στον ΕΟΠΥΥ για να μην υπάρχει Ελλάδα δύο και τριών ταχυτήτων. Αν εξαιρούσαμε τους δημοσιογράφους, είναι και οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικηγόροι, οι γιατροί - αλλά δεν θα υπάρχει ΕΟΠΥΥ», απάντησε ο κ. Στουρνάρας.

Τον υπουργό Οικονομικών υπερασπίστηκε με παρέμβασή του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με εκπλήσσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλη του η επιχειρηματολογία ήταν να πάρουμε χρήματα απ' αυτούς που έχουν για να πάνε σ' αυτούς που δεν έχουν. Ακριβώς αυτό είπε ο κύριος υπουργός. Υποστηρίξατε τους πλούσιους εάν δεν το καταλάβατε – έστω και σε επίπεδο ταμείου». http://www.newsbeast.gr/
*
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top