VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η Ελλάδα μπαίνει σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της


Η σημερινή απόφαση της ΔΗΜΑΡ θα κρίνει την τύχη του κυβερνητικού συνασπισμού

Με την κατάθεση σήμερα του προϋπολογισμού ο κυβερνητικός συνασπισμός μπαίνει στο πιο επικίνδυνο σημείο ισορροπίας και η χώρα σίγουρα σε μια νέα εποχή που τίποτα δεν θα θυμίζει την ευημερία των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Α. Σαμαράς με την χθεσινή του ανακοίνωση πήρε όλο το βάρος του νέου εγχειρήματος και κατ επέκταση των επιπτώσεων στην ελληνική κοινωνία του τρίτου μνημονίου.

Μια κίνηση σίγουρα μεγάλου ρίσκου με τους άλλους κυβερνητικούς εταίρους να κρατούν διακριτές αποστάσεις αναλογιζόμενοι πλέον όχι αυτή καθ αυτή την ψήφιση των μέτρων αλλά την διαχείριση τους την επόμενη ημέρα.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έληξε χωρίς απόφαση σχετικά με την ψήφιση των μέτρων και τον Ευαγ. Βενιζέλο σε αδυναμία να ελέγξει την κοινοβουλευτική του ομάδα όπου καταγράφηκαν ισχυρές τάσεις καταψήφισης.

Η ΔΗΜΑΡ συνεδριάζει και σήμερα έχοντας να επιλέξει μεταξύ του παρών και της αποχής στην ψήφιση των μέτρων, αν και καταγράφεται μια όχι αμελητέα τάση η οποία θεωρεί ότι η ΔΗΜΑΡ που πήρε ήδη το κόστος συμμετοχής στην κυβέρνηση «δεν μπορεί τώρα να λιποτακτήσει βυθίζοντας τη χώρα σε πολιτικό χάος».

Πράγματι το ερώτημα είναι αν και κατά πόσο μπορεί να σταθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός με την ΔΗΜΑΡ να απέχει από την ψήφιση των μέτρων και το ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται διασπασμένο.

Το βέβαιο είναι ότι η χώρα μπαίνει πολιτικά οικονομικά και κοινωνικά σε άλλη εποχή. Μια δύσκολη και εποχή με τον κίνδυνο της πολιτικής αστάθειας και της κοινωνικής έκρηξης να επικρέμεται.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top