VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης και Πτολεμαΐδας

ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑπλήρωτοι είναι για περισσότερο απο ένα χρόνο οι εργαζόμενοι στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί μια καινούργια είδηση, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο Ειδικά Εργαστήρια του Ν. Κοζάνης, τα τελευταία χρόνια καθυστερούν να πληρωθούν για μήνες, αλλά το πράγμα πια δεν πάει άλλο.

Πηγή:o Χρόνος


Το πρόβλημα με την λειτουργία του Ειδικού Εργαστηρίου έχει να κάνει με το ίδιο το καθεστώς λειτουργίας του.

Απο τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε δεν υπήρχε ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο. Λειτούργησε απο την δεκαετία του ’80 στα πλαίσια της τότε  ΝΕΛΕ Κοζάνης και στη συνέχεια οι δαπάνες του καλύπτονταν απο τον Τοπικό Πόρο που διαχειρίζονταν η Νομαρχία.  Σήμερα που τα πράγματα έχουν αλλάξει και υπάρχουν παντού περικοπές, το Ειδικό Εργαστήρι είναι απο τα πρώτα “θύματα”.   Η έλλειψη ξεκάθαρου νομικού πλαισίου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του και στην μισθοδοσία των εργαζομένων εκεί.

Το ζήτημα είναι το πράγμα δεν πάει άλλο και ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί ο τρόπος λειτουργίας των Ειδικών Εργαστηρίων. Είναι ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα μισθοδοσίας των εργαζομένων και επιτέλους να ξέρουν κατα πόσον θα συνεχισθεί η λειτουργία τους.

Το μόνο βέβαιο πάντως είναι η ανάγκη των παιδιών να βρίσκουν ανοικτές τις πόρτες  του Ειδικού Εργαστηρίου, γιατί αυτός ο χώρος είναι το “σπίτι” τους.

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης και Πτολεμαΐδας
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top